Vacante

# sfaturi de vacanta #mancare ieftina #calatorie strainaate

Unde mananci cel mai ieftin cand calatoresti in strainatate

Mancarea poate costa mult cand calatoresti. In unele destinatii poti gasi, totusi, mancare buna la preturi mici, chiar si atunci cand iei masa in oras.

Iata cateva destinatii unde poti manca ieftin cand calatoresti in strainatate:


Austin, Statele Unite


Austin este considerat o destinatie atractiva pentru studenti, gratie preturilor mici. Acest lucru este valabil si pentru mancare. Restaurantele de aici ofera bauturi gratuite sau au diverse campanii promotionale. Un taco poate costa 3.5 dolari, iar un sandwich cu branza la gratar, 9 dolari. Un fel principal costa in jur de 10 dolari.


Madrid, Spania


Madridul este cunoscut ca unul dintre cele mai atractive orase spaniole in ceea ce priveste gastronomia locala. Oferta este extrem de bogata, bazata pe multe fructe de mare, legume si fructe exotice. In Madrid exista restaurante unde se poate lua masa cu trei feluri de mancare pentru numai 10 euro.


Buenos Aires, Argentina


Buenos Aires este un oras interesant datorita numeroaselor sale atractii turistice, precum si a gastronomiei locale. Un taco de pui costa in jur de 17 pesos, deci aproximativ 12 lei. Un fel principal cu carne, cartofi prajiti si vin, pentru doua persoane, poate costa in jur de 16 pesos.


Ljubljana, Slovenia


Ljubljana este nu doar capitala Sloveniei, insa si unul dintre cele mai frumoase orase ale sale. Orasul mic este atractiv pentru turisti datorita atractiilor sale culturale si a gastronomiei specifice. In restaurantele traditionale, un fel principal costa de la 7 euro in sus. Meniurile contin preparate variate, de la fripturi de vita si porc, la peste si fructe de mare.


Volos, Grecia


Volos este un oras portuar din Grecia care constituie un punct de plecare pentru vasele care fac legatura cu insule cunoscute precum Skiathos. Orasul este si o statiune balneara apreciata. In oras, o masa cu trei feluri de mancare poate costa 15 euro de persoana. Pentru un cappuccino platesti in jur de 3 euro, iar pentru o sticla mica de apa, 0.5 euro.

Sursa foto: travelchannel.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea