Vacante

#1 mai munte #1 mai litoral #1 mai #1 mai plaja #vacanta 1 mai #1 mai mare #oferte 1 mai #vacante 1 mai

Unde iti poti petrece minivacanta de 1 mai

1 mai este tot mai aproape si, din fericire, ne putem bucura de un weekend prelungit, numai bun pentru o escapada la munte sau la mare. Daca nu ti-ai facut inca planuri pentru o vacanta din acest weekend, mai ai inca timp, deoarece hotelierii se bat in oferte care mai de care mai avantajoase.

1 mai la mare

Sursa foto: pixabay.com

Cele mai multe persoane nu rateaza ocazia de a da fuga pe litoral de 1 mai. Statiunile de pe litoral se pregatesc intens sa-si astepte clientii. Potrivit stirileprotv.ro, pe litoral sunt asteptati peste 40.000 de turisti in minivacanta de 1 mai. Asadar, daca te numeri printre iubitorii de mare, nisip si vrei sa te relaxezi ascultand valurile marii, poti da si tu o fuga pe litoral, chiar daca vremea nu va fi suficient de calda pentru a face plaja. Plimbarile pe malul marii, in aceasta perioada a anului sunt insa benefice pentru sanatate, in special in cursul diminetii si al serii, cand poti profita la maximum de aerosoli.

1 mai la munte

Sursa foto: pixabay.com

Daca preferi drumetiile montane si picnicurile in mijlocul naturii, poti opta pentru o minivacanta la munte. Si aici statiunile sunt pregatite pentru a-si intampina turistii. Poti opta pentru o vacanta relaxanta la Predeal, unde te poti relaxa la SPA si te poti bucura de muzica buna, seri de dansuri si masaj, sau poti opta pentru o vacanta la Bran, unde poti vizita celebrul castel in care a locuit Contele Dracula, dar si imprejurimile.

Sursa foto principala: plaja.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea