Vacante

#destinatii de vacanta #vacanta 2013 #destinatii 2013

Unde calatoresti in 2013? Afla destinatiile de top!

Cei care vor sa-si planifice vacanta pentru anul viitor pot alege deja una dintre cele mai bune destinatii din lume pentru anul 2013. Publicatia Lonely Planet recomanda destinatiile de top 2013, in functie de tendintele anuntate de industria turismului mondial. Afla unde calatoresti la anul, din topul "Best in Travel 2013".


Destinatie 2013: Gothenburg

Gothenburg este unul dintre cele mai mari orase din Suedia si, totodata, unul dintre cele mai populare din toata Scandinavia. Orasul dispune de multe activitati de timp liber. Tot aici se organizeaza foarte multe evenimente anuale.

Cultura cafelei, magazinele marilor designeri de moda, festivalurile de muzica si viata de noapte sunt cateva dintre atractii. Insulele din apropierea orasului formeaza unul dintre cele mai frumoase arhipelaguri existente in Europa. Pentru turistii care vor sa descopere comorile Scandinaviei intr-un singur loc, Gothenburg este o alegere potrivita.


Destinatie 2013: Georgia

Georgia este o alta tara recomandata in topul destinatiilor pentru calatoriile din 2013. In ultimii ani, investitiile facute in turism au dus la crearea de noi locuri de cazare. Georgia este considerata o destinatie ieftina si prietenoasa care, desi putin cunoscuta, are multe de aratat.

Asezata intre Asia de Vest si Europa de Est, pe teritoriul Georgiei se regasesc influente ale mai multor civilizatii, in domenii diferite. Iubitorii de istorie descopera aici castele, biserici si fortificatii, unele dintre ele din secolul IX. Gastronomia locala are la baza valorile traditionale ale familiei si contine preparate diversificate, ieftine si apreciate de straini.


Destinatie 2013: Bolivia

In 2013, Bolivia este o destinatie de top bine cotata. Aceasta tara din America de Sud seduce turistii prin preturile mici practicate pentru transport, cazare si mancare. Un meniu costa numai 5 dolari.

Desi cunoscuta ca una dintre cele mai sarace tari ale lumii, aceasta destinatie cu populatie predominant indigena detine unele dintre cele mai contrastante regiuni, de la cele extrem de uscate la junglele umede, de la muntii inalti la plaje. Cultura indigena, orasele coloniale, activitatile pline de aventura, civilizatiile antice si peisajele sunt cateva dintre atuurile Boliviei.



Sursa foto: cntraveller.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea