Vacante

#turcia #vacanta #fethiye #side #marmaris #antalya

Turcia exclusivista: viziteaza Fethiye, Side, Marmaris si Antalya (VI)

Drumul de coasta din sud-vestul Turciei este scaldat de apele intens albastre ale Egeei si Mediteranei, croindu-si in stanca golfulete de-un turcoaz ispititor. Combina aceasta imagine cu insulele intunecate din departare si cu muntii impaduriti si te vei apropia de ceea ce inseamna frumusetea naturala a Turciei. Adauga in tablou cele mai noi si mai competitive resorturi hoteliere, adevarate oaze paradisiace, cu servicii impecabile si un zambet sincer: savureaza Turcia exclusivista.

Am fost pentru tine in patru dintre cele mai seducatoare destinatii de vacanta din Turcia si venim cu informatii proaspete, pentru ca tu sa alegi vacanta potrivita pentru tine. Acasa.ro cu sprijinul tour operatorului Tez Tour te invita in Turcia exclusivista: Fethiye, Side, marmaris si Antalya.

Fiecare dintre ele are un port de o frumusete incontestabila, fiecare reprezinta o destinatie ideala pentru distractie, viata de noapte, honeymoon , sporturi de apa sau vacanta in familie si peste tot gasesti personal profesionist. Resorturile se intind pe suprafete uriase, fie paduri sau golfuri naturale, fie in oaze care devin adevarate capodopere ale peisagistului.

Zambetul sincer si grija care ti se poarta in fiecare moment, pentru a se asigura ca te simti bine, modul in care stiu sa exploateze turismul, varietatea covarsitoare de mancaruri, numeroasele servicii si facilitati asigurate in pachetul ultra all inclusive, excursiile optionale in imprejurimi sau chiar peste hotare, toate acestea fac din litoralul turcesc o destinatie extrem de competitiva. Despre cum reusesc turcii sa personalizeze oferta pentru a-si face fericiti clientii citeste in articolul Turcia exclusivista ultra all inclusive personalizat si sigur (V).

Hotel Lykia World, TurciaIn Fethiye gasesti una dintre cele mai frumoase si mai putin cunoscute statiuni din Turcia, cu un golf ascuns intre munti. Zona este ideala pentru practicarea sporturilor acvatice si aeriene, iar hotelurile iti ofera bungalow-uri intime, pline de romantism. Citeste despre aceste locuri in articolul Turcia exclusivista: Fethiye, panorama acvatica cu pini si vaporase (I).

Daca te pasioneaza istoria si statiunile colorate de bazaruri si terase pe malul marii, o vizita in vechiul oras din Side, cu ruine si temple antice este alegerea potrivita. Drumul principal din Side te poarta pe sub porti de cetate, cu statui vechi si amfiteatre care pe vremuri faceau deliciul spectatorilor din Imperiul Roman . Citeste mai multe in articolul Turcia exclusivista: viziteaza insoritul Side (II).

port in AntalyaAflat intre Marea Egee si Mediterana, Marmaris este un oras-statiune cautat de tineret, pentru numeroasele posibilitati de distractie de aici.

Portul Marmarisului este unul dintre cele mai dezvoltate din Turcia si ofera legaturi directe cu Rhodosul grecesc, dar si cu numeroasele insule pe care se fac excursii de-o zi. In Golful Gokova vaporasele de croaziera te poarta prin insule pitoresti, cu panorame incredibile, unde gasesti pesteri subacvatice, stanci de pe care turistii temerari fac sarituri in mare, restaurante pescaresti si romantica insula a Cleopatrei. Afla mai multe citind articolul Turcia exclusivista: Marmaris, vacanta intre mari (III).

Ultima oprire este Antalya, una dintre cele mai ofertante destinatii pentru sezonul de vara. Zidurile vechii cetati, minaretele din care auzi chemarea la rugaciune, stradutele antice pitoresti, cu balcoane pline de flori si tarabe cu suveniruri, portul stancos si insorit, imbatat de istorie, toate fac din acest oras o destinatie potrivita pentru orice turist.

Tot in Antalya vei gasi resorturile de top ale Turciei, nou construite, cautate de turistii din intreaga lume pentru serviciile lor calitative. Descopera “paradisul terestru” in articolul Turcia exclusivista: paradisul a coborat in Antalya (IV).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea