Vacante

# vacante europa #calatorii Europa

Trei calatorii de vis in Europa

Ghidul nostru de calatorie incepe cu Thassos. Este una dintre acele insule grecesti care se mandreste cu un cadru natural incredibil. Insula Thassos este cea mai nordica insula a Marii Egee si se afla foarte aproape de coastele continentului grec. Thassos, Grecia face o destinatie excelenta pentru vacantele in familie si vacantele relaxante.

 

Thassos, Grecia

Sfaturi utile in urmatoarea calatorie in Thassos, Grecia va stau la dispozitie pe harta Grecia.

Principalele atractii din Thassos Grecia sunt plajele si satele sale muntoase. Satele pitoresti ale insulei au o arhitectura traditionala, intrucat sunt pline de case din piatra, strazi ingustate pavate si acoperisuri cu gresie gri.

Thassos face, de asemenea, o destinatie excelenta pentru drumetii, deoarece multe trasee de drumetie traverseaza insula, ducand la locuri abandonate, castele si pesteri. Drumetia este, de asemenea, oportunitatea perfecta pentru vizitarea obiectivelor turistice! Unele locuri frumoase de vizitat sunt Agora Antica si Manastirea Arhanghelului Mihail.

Thassos Grecia este o frumoasa insula greceasca verde, situata in partea de nord a Marii Egee, perfecta pentru vacante relaxante, departe de agitatie!

Inconjurate de o vegetatie luxurianta si cu ape cristaline, plajele Thassos au un peisaj natural unic. Unele dintre ele sunt organizate cu umbrele, sezlonguri si facilitati pentru sporturi nautice, in timp ce altele sunt neamenajate sau private.

Paradisul, Makriammos, plaja de aur Thassos, Alyki, Metalia si Livadi sunt unele dintre cele mai bune plaje din Thassos! Scufundati-va in apele cristaline ale acestor plaje, lasati-va sub soare si apoi gustati delicatesele locale de la taverne de pe litoral. Va puteti imagina o zi mai perfecta la plaja ?

Barcelona, Spania

Spania este una dintre principalele destinatii turistice din lume, datorita varietatii de atractii a tarii noastre. In acest sens, este important de mentionat ca Spania este a doua tara din lume cu cele mai multe orase inscrise in patrimoniu mondial, a treia din punct de vedere al zonelor naturale declarate rezervatii ale biosferei sau tara cu cele mai multe plaje cu pavilion albastru din intreaga emisfera de nord.

Acestea sunt doar cateva exemple de atractii pe care Spania le ofera vizitatorilor sai, dar puteti afla mai multe despre ele pe harta Spaniei, unde veti gasi tot ce aveti nevoie pentru a va organiza si a va bucura de vizita in Spania.

Turismul din Barcelona a avut un real succes in ultima perioada de timp. Zona Las Ramblas - una dintre destinatiile turistice preferate ale orasului, este traversata zilnic de milioane de turisti.

In primele opt luni ale anului 2019, Barcelona a salutat 8,1 milioane de turisti care au insumat 22 de milioane de nopti. De fapt, anul acesta, Barcelona a avut opt luni consecutive de cifre pozitive. Vara trecuta, numarul de turisti a crescut cu 4,6% fata de 2018, potrivit lui Xavier Marcé, consilier turism.

Viena, Austria

Cu o populatie de peste 8 milioane de locuitori, Austria are limba germana ca limba oficiala. Alte limbi, inclusiv turca, bosniaca, sarba, engleza, maghiara, croata, poloneza, albaneza, slovena, ceha, araba si romana sunt de asemenea vorbite aici.

Cetatenii austrieci au o parere mixta asupra religiei. Peste 44% din populatie cred in Dumnezeu, din care multi urmeaza Biserica Romano-Catolica. Cu toate acestea, mai mult de 38% oameni cred in existenta unui fel de forta de viata si 12% nu cred deloc in Dumnezeu.

Viena, capitala Austriei, este cel mai mare oras al tarii. Considerat drept "Orasul muzicii". MuseumsQuartier gazduieste cateva muzee magnifice si este unul dintre cele mai mari cartiere culturale ale lumii.

Multe embleme ale muzcii sunt prezente aici, precum Beethovan, si-au petrecut o mare parte din viata lor la Viena. De asemenea, intrumentalistul de renume mondial - Wolfgang Amadeus Mozart, s-a nascut in tara, in orasul Salzburg.

Graz si Linz sunt alte orase proeminente din Austria, care sunt cunoscute pentru splendorile lor arhitecturale. Orasul Tirol este renumit cu turistii pentru peisajele montane incantatoare, in timp ce Innsbruck are placeri culturale alaturi de expeditii aventuroase.

Pentru a vizita cat mai multe obiective turistice reprezentative fiecarui oras iti recomandam inchirierea unei masini si utilizarea complet gratuita a aplicatiei harta Viena.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea