Vacante

#delta_dunarii #delta #vacanta

Traseele pe care le poti parcurge in Delta Dunarii

Pentru cei care isi doresc o vacanta speciala anul acesta, dar si un mod unic prin care sa se incarce cu energie dupa un an in care au fost nevoiti sa stea mai mult in casa, cea mai buna solutie este aceea de a alege o destinatie in care sa se poata izola de agitatia specifica marilor orase, iar Delta Dunarii este locul perfect in acest scop.

 

Traseu Tulcea - Mila 23 - Letea – Sulina

Traseul Tulcea - Mila 23 - Letea – Sulina trece prin cele mai importante zone ale Deltei Dunarii si ofera turistilor peisaje unice si speciale, locuri in care sa se relaxeze si sa se simta bine, dar si numeroase poze pe care sa le pastreze amintire. Pe acest traseu, turistii pot sa admire flora si fauna locala, se pot retrage in adevarate oaze de verdeata, se pot plimba cu vaporasul in grup sau pot sa inchirieze barci individuale cu ajutorul carora sa exploreze desisurile de stuf din zona.

Delta Dunarii este locul in care si-au gasit casa permanent sau temporar numeroase pasari, care depun anual aici ouale si care pot fi admirate printre plantele luxuriante. Pentru toti cei care vor sa se bucure de soare, de un peisaj verde energizant, de apa si de peisaje unice, Delta Dunarii este cea mai buna alegere.

Un traseu pana la Lacul Nebunu

Cei care opteaza pentru excursii de o zi in Delta Dunarii, pot opta pentru o vizita la Lacul Nebunu. Acest lac este zona protejata deoarece in zona sunt numeroase specii de pesti, plante si pasari unice. Fie ca se afla in tranzit, fie ca traiesc permanent aici, vara este momentul in care pasarile sunt cu adevarat impresionante.

Puii sunt deja mari si invata sa zboare, ridicandu-se din spatele tufelor si din copacii care se dezvolta in zona. Totul aici, de la stolurile mici de pui care se ridica in zbor si pana la bazaitul insectelor, este relaxant si energizant totodata. Anumite persoane aleg sa revina an de an datorita linistii specifice Deltei Dunarii. Pot fi inchiriate barci cu motor sau ambarcatiuni clasice cu vasle, care vor oferi turistilor posibilitatea de a se retrage in zone linistite si ferite de traseele clasice ale turistilor galagiosi. Cateva ore de somn in barca, cu zumzetul insectelor pe fundal vor aduce acea energie pe care doar natura o poate oferi.

Traseele oferite de pensiuni

Pensiunea Akropolis, spre exemplu, ofera turistilor pachete de vacanta si trasee speciale pe care acestia le pot alege atunci cand vor sa mearga intr-o calatorie in Delta Dunarii, astfel incat sa poata descoperi zona si sa o poata aprecia in adevaratul sens al cuvantului.

Localnicii sunt cei care cunosc cel mai bine atractiile turistice specifice zonei, ceea ce inseamna ca recomandarile pensiunilor sunt de luat in calcul, mai ales de catre persoanele care abia acum viziteaza pentru prima data Delta Dunarii. De asemenea, aceste pachete sunt complete si includ atat drumul, cat si ghizi care sa prezinte zona, opriri pentru fotografii si pauze de masa, astfel incat fiecare turist sa se simta bine.

Sursa foto: PensiuneaAkropolis.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea