Vacante

# oferte de vacanta bulgaria #oferte de vacanta #vacanta

Tot ce trebuie sa stiti despre ofertele de vacanta in Bulgaria

Bulgaria, tara vecina cu Romania, Serbia, Grecia si Turcia, si cu iesire la Marea Neagra s-a ridicat in ultimii ani ca o destinatie turistica interesanta, cu vacante la preturi accesibile, numeroase atractii turistice si cu o puternica incarcatura istorica. Tara vecina a devenit o destinatie de top pentru turistii romani si nu numai, datorita serviciilor de calitate si a preturilor relativ mici. Pentru o vacanta in Bulgaria puteti alege fie statiunile aflate pe litoralul Marii Negre, orasele istorice sau statiunile de schi.

Exista mai multe optiuni pentru a rezerva o vacanta in Bulgaria. Fie alegeti un pachet de vacanta, care va include adesea transportul cu autocarul din mai multe orase din Romania, cazare si mese sau planificati o calatorie unde rezervati doar cazarea.

Pachetele de servicii turistice pentru Bulgaria

In mod normal un pachet turistic pentru o vacanta in Bulgaria include autocarul pana la destinatie, cazarea si tipul de masa in functie de hotelul pe care il alegeti. Acest tip de pachet in general este de 7 nopti iar majoritatea oamenilor opteaza pentru vacante in Bulgaria all inclusive, unde au mancarea si bauturile incluse.

De asemenea, litoralul bulgaresc se afla la numai cateva ore distanta de Romania astfel incat puteti alege sa mergeti cu masina proprie si sa rezervati printr-o agentie de turism doar cazarea.

Avantajele unui astfel de pachet:

Planificare minima

Un mare beneficiu pentru un pachet de vacanta in Bulgaria este faptul ca acesta are o planificare minima. Trebuie doar sa gasiti o oferta prin intermediul unui operator de turism care are un portofoliu urias de oferte de vacanta Bulgaria de unde puteti alege. De asemenea, o agentie de turism dispune de mai multe optiuni de cazare. Daca rezervati urmatoarea vacanta in Bulgaria printr-o agentie de turism, sa stiti ca veti avea la dispozitie o multime de unitati de cazare, pentru bugete diferite.

Ideal pentru familii

Un pachet de vacanta este excelent pentru familii, deoarece va lua presiunea de a organiza totul. Adesea, exista o multime de hoteluri in Bulgaria cu facilitati excelente pentru copii, cum ar fi locuri de joaca, piscine pentru cei mici, aquapark si chiar cluburi pentru copii cu activitati speciale pentru acestia.

Vacanta pentru orice buget

Datorita numeroaselor oferte de vacanta pentru Bulgaria puteti alege unitatea de cazare pe masura bugetului pe care il aveti. De asemenea, majoritatea hotelurilor de pe litoralul bulgaresc au oferte all inclusive, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa cheltuiti alti bani pe mancare sau bautura la fata locului.

Foarte relaxant

A rezerva o vacanta Bulgaria printr-o agentie de turism este mult mai relaxant decat rezervarea independenta. O agentie de turism va ofera suportul necesar si chiar consiliere pentru a va alege unitatea de cazare potrivita.

Optiuni de luat masa

Atunci cand va planificati vacanta in Bulgaria trebuie sa stiti ca aveti optiunea de a alege hoteluri care ofera demipensiune, pensiune completa, all-inclusive sau chiar ultra all inclusive. Daca va alegeti de exemplu un hotel mai izolat sau aveti copii, a alege un hotel care ofera toate mesele este util.

Ofertele de vacanta Bulgaria sunt foarte variate iar serviciile de cazare exceleaza, asa ca, indiferent ca veti alege un sejur Bulgaria cu autocarul sau individual nu veti fi dezamagiti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea