Vacante

# destinatii shopping #shopping #vacanta #cumparaturi

Top 7 orase in care sa faci shopping

Shoppingul e ca un drog. Odata ce i-ai prins gustul e greu sa renunti la el. In Romania nu prea exista centre comerciale care sa iti ofere cu adevarat o experienta de shopping in adevaratul sens al cuvantului. Si cu siguranta ca atunci cand ai plecat in vacanta peste hotare te-ai mai intors cu o geanta plina de lucruri achizitionate la super-oferte pentru ca ai intalnit magazine de unde chiar sa poti cumpara tot ce vrei.

 

Instyle.com a realizat un top al oraselor pe care merita sa le vizitezi doar pentru a face shopping. Noi am selectat 10 dintre ele, ceva mai apropiate de noi sau care sunt destinatii destul de clasice pentru turistii romani.

Iata asadar orasele in care trebuie sa ajungi pentru o sesiune de cumparaturi:

Roma, Italia

Pentru cele mai bune marfuri din piele italiene realizate manual, cumparatorii ar trebui ar trebui sa te indrepti spre Roma, care gazduieste, printre altele, si magazinul pilot Fendi.

Londra, Marea Britanie

Anticariatele sau magazinele cu imbracaminte vintage de pe Portobello Road te vor atrage cu siguranta, iar vanzatorii artizanali de pe Maltby Street Market iti vor face cu ochiul.

Milano, Italia

Milano este cunoscuta deja de romani ca avand  unele dintre cele mai bune centre comerciale. Cea mai cunoscuta zona comerciala din Capitala modei  Galleria Vittorio Emanuele, acolo unde au reprezentante cele mai renumite branduri la nivel mondial.

Hong Kong, China

Hong Kong este un oras cosmopolit absolut fascinant. Daca ajungi pe strazile lui vei fi incantata de accesoriile eclectice, de suveniruri. Stanley Market si Ladies Market sunt doua centre care nu trebuie ratate.

Paris, Franta

Stilul vestimentar al pariziencelor incanta orice femeie de oriunde ar fi ea. Cei mai renumiti designeri vestimentari expun aici propriile creatii. Iar centrele comerciale sunt adevarate bijuterii pentru iubitoarele de lux.

Dubai, Emiratele Arabe Unite

Aceasta metropola gazduieste cel mai mare mall din lume (1.200 de magazine distribuite pe patru etaje). E nevoie de mai mult?

New York, New York

New York nu-ti dezamageste niciodata oaspetii iubitori de cumparaturi, datorita combinatiei armonioase de magazine de designer, buticuri cochete si vitrine in care expun branduri celebre.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea