Vacante

#muntenegru #sri lanka #slovacia #turcia #top destinatii # destinatii turistice #destinatii 2013

Top 4 cele mai bune destinatii pentru 2013

Turcia, Sri Lanka sau Slovacia sunt doar cateva dintre cele mai bune destinatii turistice pentru anul 2013. Vrei sa incerci ceva nou, sa pleci cat mai departe de casa, sa descoperi o cultura total diferita fata de tot ce ai intalnit pana acum? Atunci nu ezita sa te orientezi catre una dintre aceste tari foarte bine cotate de operatorii in turism pentru anul in curs.


Sri Lanka

Sri Lanka este tara in care vei descoperi ca poti calatori intr-un loc exotic, chiar si cu un buget limitat. Aici cazarea, mancarea si distractiile au costuri mici. In Sri Lanka poti petrece lejer doua saptamani de vis cu banii pe care i-ai cheltui in alte parti in numai cinci zile.

Industria turismului este puternic alimentata in aceasta perioada de catre investitori, mai ales dupa tragediile care au avut loc in Sri Lanka in ultimii ani.

Dincolo de preturile mici, Sri Lanka este o destinatie ideala pentru persoanele care isi doresc sa descopere oameni noi si o cultura total diferita, mistica si interesanta.


Muntenegru

Muntenegru poate fi descris ca fiind o frumusete salbatica in curs de dezvoltare. Muntenegru este destinatia ideala pentru cei care isi doresc sa aiba parte de aventuri si de peisaje incredibile.

Daca pleci in Muntenegru, ia in bagaje costumul de baie, dar si o pereche de bocanci, cu care sa parcurgi terenurile salbatice si putin explorate.


Slovacia

La doua decenii de la Revolutia de Catifea, Slovacia se bucura de o dezvoltare rapida, care incepe de la cresterea economiei, aderarea la UE si dezvoltarea turismului.

Pentru anul 2013, Slovacia este una dintre cele mai recomandate destinatii din Europa, iar partea buna este ca poti ajunge acolo chiar si cu masina, intr-un timp foarte scurt. Distanta dintre Bratislava si capitala Romaniei este de de aproximativ 1000 de kilometri, distanta care poate fi parcursa in 12 ore.


Turcia

Cu ajutorul companiilor aeriene low-cost, poti ajunge in Turcia intr-un timp foarte scurt si te poti bucura acolo de mare, de cultura, de orase istorice, dar mai ales de mancaruri alese, super condimentate si extra delicioase. Chiar daca nu esti o persoana gurmanda, cu siguranta bucataria turceasca iti va deschide apetitul pentru preparatele orientale, fara sa iti dai seama.

Orice turist care viziteaza Turcia trebuie sa isi asume ca se va intoarce acasa nu doar mai relaxat, ci si cu cateva kilograme in plus!



Sursa foto: trekkingsrilanka.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea