Vacante

#vacanta #croaziera # pret vacanta

Top 3 motive pentru a pleca intr-o croaziera

Croazierele sunt vazute adesea ca un tip de vacanta pentru cei in varsta si foarte bogati. In realitate, croazierele constituie unele dintre cele mai solicitate vacante, ceea ce a dus la cresterea concurentei. Acest lucru inseamna programe foarte diversificate si o paleta larga de preturi.

Iata in continuare 3 motive pentru a pleca intr-o croaziera:
 

1. Impachetezi si despachetezi numai o data
 

Intr-o croaziera, cabina in care stai iti devine casa pentru intreg sejurul, iar nava reprezinta orasul tau plutitor. Scapi de problema transportului, de taxiuri sau bilete de autobuz. In fiecare dimineata te trezesti in alta parte, perfect odihnit, cu lucrurile aranjate in dulap, fara grija bagajelor.
 

2. Valorificarea timpului
 

Croaziera constituie una dintre cele mai comode modalitati de a valorifica la maximum timpul vacantei tale. Intr-o zi poti face snorkeling, in alta vizitezi un sat traditional, intr-o dimineata ajungi la ruinele antice ale unui palat, dupa-amiaza incerci parapanta, iar seara participi la o petrecere in jurul piscinei.

Excursiile la tarm sunt optionale si contra cost, iar preturile sunt destul de mari pentru turistii din Europa de Est. Insa exista si posibilitatea de a merge pe cont propriu, atata timp cat te incadrezi in programul navei.

Vasele de croaziera au fost nevoie sa se specializeze pe anumite tipuri de clienti si si-au creat propriile tematici, pentru a face fata concurentei. De aceea, astazi nu mai exista doar vase de croaziere pline de varstnici. Multe linii de croaziera se adreseaza si altor segmente de populatie, precum cuplurile de tineri, familiile cu copii de toate varstele etc. Navele sunt adevarate resorturi pe apa, care ofera tot ce isi pot dori si tot ce au nevoie turistii: magazine duty-free, baby-sitting , internet cafe, centre medicale, saloane de cosmetica, terenuri de sport , pereti pentru alpinism sportiv, sali de spectacole si de cinema 3D etc.
 

3. Control financiar
 

Ofertele de croaziera sunt insotite de un asistent specializat care informeaza clientii asupra tuturor costurilor de la bord, precum si a programelor optionale de la tarm. Se ofera, la cerere, servicii suplimentare, precum cazarea si biletul de avion pentru orasul de imbarcare. Astfel, clientul stie exact care sunt costurile pentru orice serviciu si isi poate calcula un buget de vacanta si poate opta pentru un anumit program.
 

Sursa foto: travel.usatoday.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea