Vacante

#gheata #hoteluri #destinatii de vacanta #hoteluri de gheata

Top 3 hoteluri de gheata pentru o experienta unica in viata

Hotelurile de gheata devin din ce in ce mai populare in randul turistilor, datorita experientei unice pe care o ofera: cazare intr-o camera realizata in totalitate din gheata. Daca te gandesti ca ai sa dardai de frig, odata ce intri in hotel iti vei da seama ca lucurile nu sunt chiar atat de "reci". Cum aceste hoteluri de gheata sunt temporare si nu au dimensiunile unui hotel obisnuit, este bine sa-ti faci rezervare din timp, intrucat camerele se inchiriaza rapid, mai ales de cei care deja au prins gustul innoptatului intr-un astfel de spatiu unic.


1. Hotelul de Gheata, Romania

Romania are foarte multe atractii turistice de iarna, dar Hotelul de Gheata pare sa le intreaca pe toate. Toate topurile realizate pe tema celor mai bune hoteluri de gheata din lume includ si constructia de la Balea Lac.

Hotel of Ice isi deschide portile pe data de 25 decembrie 2013, iar tema din acest an este "Baroque in Ice". In total, vor fi 12 camere disponibile pentru cazare, iar in afara hotelului vor exista inca 3 igluuri private. Sa nu uitam de deja celebra Biserica de Gheata. Cazarea intr-o camera dubla la Hotelul de Gheata costa 400 de lei, iar daca vrei si cina festiva, servita din farfurii de gheata, trebuie sa scoti din buzunar inca 250 de lei.



Sursa foto: hotelofice.ro


2. Icehotel, Suedia

Icehotel este situat in satul Jukkasjarvi, in nordul Suediei. A fost inaugurat in anul 1990 si a fost prima constructie de acest gen din lume. Icehotel se deschide si in acest an in luna decembrie si le ofera turistilor posibilitatea de a dormi pe un pat de gheata, intr-o camera de gheata in care temperatura nu urca niciodata mai sus de -5 grade Celsius.



Sursa foto: luxatic.com


3. Alpeniglu, Austria

Austria este una dintre cele mai indragite destinatii pentru vacantele de iarna, astfel ca nu se putea lipsi de un hotel de gheata. Alpeniglu este situat in regiunea Tyrol si este, de fapt, un mic satuc alcatuit din 18 igluuri. O noapte de cazare aici ofera o experienta de neuitat turistilor. Cina servita din farfurii de gheata si activitatile distractive sunt incluse in pret. Poti alege intre un pachet VIP sau un pachet romantic, pentru cupluri.



Sursa foto: alpeniglu.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea