Vacante

#valentine's day #grecia #croatia #italia #destinatii romantice # destinatii turistice

Top 3 destinatii romantice de Valentine's Day 2013

A trecut ceva timp de la ultima escapada romantica alaturi de partenerul tau de viata? Atunci profita de sarbatoarea Sfantului Valentin pentru a evada intr-un oras al dragostei. Iti propunem cateva destinatii romantice excelente pentru un Valentine's Day de vis.


1. Coasta Amalfi, Italia

Situata in apropierea peninsulei Sorrentine, in sudul Italiei, Coasta Amalfi este una dintre cele mai bune destinatii pentru Valentine's Day. Peisajul superb, presarat din loc in loc cu adevarate capodopere arhitecturale, si aerul proaspat oferit de briza marii sunt tot ceea ce va trebuie pentru a va relaxa si a va incarca bateriile.

Daca alegeti aceasta destinatie de Valentine's Day, nu uitati sa vizitezi orasul Napoli si insula Capri, situate din apropiere. Ca o recomandare: inlocuiti paharul de vin rosu, specific cinelor romantice, cu un pahar de limoncello, un lichior traditional plin de arome energizante.



Sursa foto: infotravel.com


2. Dubrovnik, Croatia

Supranumit "Perla Adriaticii", orasul Dubrovnik din Croatia este un melanj de vechi si nou. Arhitectura si farmecul misterios al orasului va transpun intr-un loc plin de romantism, pe care aveti ocazia sa-l descoperiti acum, de Valentine's Day. Tu si partenerul tau va puteti reinnoi juramintele in Turnul cu Ceas, va puteti declara dragostea in fata fortaretei Minceta si va puteti saruta la Palatul Sponza. In Dubrovnik, oriunde intorci privirea, gasesti un obiectiv turistic interesant si plin de poveste.



Sursa foto: liontravel.ro


3. Santorini, Grecia

De Valentine's Day, planuieste un city break in Santorini, una dintre cele mai romantice destinatii din Grecia. Va asteapta celebrele apusuri de soare din statiunea Oia, precum si peisajele spectaculoase, cu vedere la vulcanii Nea Kameni si Palia. Nu gasesti nimic romantic intr-o plimbare calare pe magar?

Atunci trebuie sa te opresti la una dintre tavernele situate pe stradutele inguste si abrupte. Acolo, la lumina unei lumanari, ii poti face o declaratie de iubire partenerului tau. Cu siguranta nu o va uita prea curand si va asocia intotdeauna Valentine's Day cu frumusetea si romantismul din Santorini.



Sursa foto: fierceover50.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea