Vacante

#oferte grecia # vacanta grecia #christian tour

Top 10 destinatii romantice in Grecia

In luna iubirii iti fuge gandul la escapade romantice. Iata un top al unora dintre cele mai frumoase destinatii din Grecia, o tara unde romantismul este la el acasa:

10. Plaja de marmură (Thassos). Având o carieră la dreapta și stânci unde se pot face scufundări la stânga, această plajă exotică și retrasă, situată într-un mic golf, e compusă doar din pietricele de marmură. Contrastul dintre acestea și marea de un albastru electric, dar și peisajul parcă rupt de lume, fac din această plajă vedeta Insulei Thassos. Pachete de vacanță de la 32 euro/persoană*.

9. Oia (Santorini): Un sat tradițional grecesc aflat pe o stâncă, cu străzi înguste și biserici cu domuri albastre, Oia oferă priveliști spectaculoase: poți vedea “vulcanul” – așa numesc localnicii insulele din lavă solidificată Palia și Nea Kameni - și insula Thirassia. Priveliștea merită savurată pe deplin când soarele apune în Marea Egee. Pachete de vacanță de la 259 euro/persoană*.

8. Morile de vânt (Mykonos): Construite de venețieni în secolul XVI și aflate în uz până la începutul secolului XX, cele patru mori albe cu acoperiș de lemn de lângă orașul Mykonos rămân un simbol al trecutului prosper al insulei; una din ele a fost transformată în muzeu și poate fi vizitată. Pachete de vacanță de la 329 euro/persoană*.

7. Kerri (Zakynthos): De la plaja din Kerri se poate urca pe un drum pietruit spre far și până pe malul stâncos al insulei, la câteva zeci de metri deasupra mării, unde poate fi “ savurat” un apus de soare atât de captivant, încât, la final, turiștii îl aplaudă. Pachete de vacanță de la 48 euro/persoană*.

6. Paradise Beach (Corfu): O plajă pe cât de stâncoasă și “inaccesibilă” (se poate ajunge doar cu barca), pe atât de spectaculoasă, iar grotele sunt  perfecte pentru snorkeling și scufundări. Pachete de vacanță de la 49 euro/persoană*.

5. Valea Fluturilor (Rodos): Celebra vale împădurită aflată de-a lungul râului Pelekanos merită vizitată din luna mai, când fluturii ies din crisalidă și se răspândesc în întreaga zonă, până în august, când mii de lepidoptere împânzesc valea pentru a-și găsi perechea. Pachete de vacanță de la 299 euro/persoană*.

4. Plaja Navaggio (Zakynthos): De la plimbări cu barca în Peșterile Albastre până la drumeții, escaladă și scufundări, dar și priveliștea unei epave spectaculoase, asta are de oferit plaja Navaggio, situată într-un mic golf din insula Zakynthos. Pachete de vacanță de la 48 euro/persoană*.

3. Mica Veneție (Mykonos): Una din cele mai fotografiate destinații turistice din Europa, fostul cartier de case a devenit o zonă pitorească dedicată barurilor și restaurantelor șic, cu o viață de noapte intensă. Turiștii pot savura un cocktail de cinci stele în timp ce valurile li se sparg la picioare. Pachete de vacanță de la 329 euro/persoană*.

2. Plaja Elafonisi cu nisip roz (Creta): Potrivit unor reviste de profil, apa limpede, turcoaz, și plaja cu nuanțe de roz fac din această destinație “un adevărat paradis de care te vei desprinde foarte greu după ce l-ai cunoscut”. Pachete de vacanță de la 179 euro/persoană*.

1. Canal d’Amour (Corfu): Conform legendelor locale, îndrăgostiții care traversează înot canalul, ce se aseamănă pe alocuri cu o peșteră, nu se vor despărți niciodată, iar cei care se scaldă în apele canalului când acesta e umbrit vor fi mereu norocoși în dragoste. Pachete de vacanță de la 49 euro/persoană*.

* -Tarifele sunt exprimate pentru o persoană per sejur de șapte nopți, transportul cu autocarul sau avionul în funcție de destinație fiind inclus, ofertele apartinand Christian Tour. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Ce trebuie sa faci de Sfantul Ilie, ca sa nu-l superi

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Sfaturi pentru vacante si calatorii in siguranta

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Cuibul vulturilor sau “Cuibul lui Dumnezeu”? Stepantsminda, Caucaz

Experti Vacante & Calatorii

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului