Vacante

#austria.info #ski #schi #tirol #austria #partie # vacanta austria

Tirol - Paradisul zapezii

Odata cu primii fulgi de zapada, Tirol se transforma intr-un paradis al zapezii: culmi acoperite cu zapada pufoasa, partii perfecte, instalatii de urcare ultra-moderne si après ski, sate de munte idilice si statiuni: aici, turistii gasesc tot ceea ce isi doresc.  
 

Familiar, palpitant, captivant: Alpbachtal
 

Familiar, palpitant si cu zapada garantata. Regiunea de schi Alpbachtal le intrece pe altele datorita instalatiilor moderne de urcare, ofertei variate de partii si cabanelor cu fler autentic. Regiunea de schi Alpbachtal le intrece pe altele datorita instalatiilor moderne de urcare, ofertei variate de partii si cabanelor cu fler autentic. Aici distractia pe partie incepe in octombrie si tine pana la Pasti. Regiunea Alpbachtal, cu statiunile ei lipsite de forfota aglomeratiei si cu dotari speciale pentru copii, este locul ideal pentru petrecerea unei vacante in familie.

Schi nocturn pe Reitherkogel - de 3 ori pe saptamana sunteti asteptati pe 4 km de partii luminate. Oferta speciala pentru pasionatii de snowboard si freeski: Noul parc " " de la Wiedersbergerhorn Alpbach, cel mai frumos sat al Austriei, precum si statiunile din imprejurimi, va asteapta cu o oferta de cazare variata, care cuprinde locatii minunate si accesibile ca pret. Din cele 10 statiuni se ajunge rapid si confortabil in regiunea de schi Alpbachtal, cu autobuzele gratuite puse la dispozitia turistilor.

Cardul Alpbachtal Seenland Card include , transport din statiune in regiunea de schi, programul special de iarna, reduceri de pret la schi, si multe altele.

Cardul este disponibil gratuit la toate unitatile de cazare.

Pachetul Alpbachtaler Skifun iarna 11/12

Servicii incluse:
• 7 nopti de cazare
• Abonament de schi pentru 6 zile
• Cardul Alpbachtal Seenland Card care include bai termale , transport gratuit, programul special de iarna si multe altele.
Valabilitate in perioada 16.12.2011 - 8.4.2012
Pretul de persoana incepe de la 322,50 EUR cu mic dejun inclus.
Pretul de familie incepe de la 824 EUR - cazare in apartament (2 adulti + 2 copii).

De stiut: saptamana speciala pentru familii in perioada 2.12.2011 - 23.12.2011, 8.1.2012 - 27.1.2012 si 17.3.2012 - 15.4.2012 - la cumpararea unui abonament de schi valabil 5 sau 6 zile pentru un adult, beneficiati de urcari gratuite pentru un copil nascut incepand cu anul 1996 (oferta valabila doar impreuna cu cardul Alpbachtal Seenland Card)
Rezervari si informatii suplimentare: www.alpbachtal.at


 

Feerie hibernala in Brixental
 

Trei locatii, doua zone de schi si posibilitati nemarginite: doua dintre cele mai bune zone de schi ale Austriei, situate in Brixental, in inima Alpilor Kitzbüheler, sunt locul ideal de vacanta atat pentru familii, cat si pentru sportivii pasionati.

Datorita pozitiei sale unice, Brixental, ii pune pe turisti deseori in fata unor : sa participe la carving in una dintre cele mai mari regiuni de schi din Austria, ori sa schieze pe legendara partie Streif? Raspunsul corect este „atat una, cat si cealalta", deoarece, cele 3 statiuni Brixen im Thale, Kirchberg si Westendorf, leaga regiunea de schi SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental (91 de instalatii de urcare, 279 km de partii) de renumita regiune de schi Kitzbühel-Kirchberg (54 instalatii de urcare, 170 km de partii), ceea ce inseamna pentru impatimitii sporturilor de iarna ca au de un singur tichet pentru a avea acces la toate acestea.

Dar si atunci cand nu sunteti pe partie, distractia este garantata: o noapte speciala petrecuta in satul Alpeniglu sau noul parc pentru escaladari pe gheata , va vor oferi amintiri de neuitat. Programul saptamanal, extrem de variat, care cuprinde construirea unui iglu, dupa-amiaza la sanius, tururi pe schiuri cu ghid si multe altele, vine in completarea ofertei impresionante din Brixental.

Servicii incluse:
• 7 nopti de cazare la un hotel de 3*** cu demipensiune
• abonament de schi pentru 6 zile AllStarCard (valabil pentru 10 regiuni de schi, 356 instalatii de urcare)
Pret de persoana: de la 720 EUR
Valabilitate: 03.12.2011 - 14.04.2012
Rezervari si informatii suplimentare: www.kitzbuehel-alpen.com
 

Traiti magia iernii in
 

Pe o scena impresionanta, incadrata de peste 250 de varfuri muntoase, ale caror inaltimi depasesc 3000 metri, iarna ne ofera un spectacol de zile mari, care ii incanta pe toti cei prezenti, fie ei schiori profesionisti, fani ai -ului, snowboarderi sau iubitori ai sporturilor de iarna.


 

Solden: Garantia zapezii si promisiunea distractiei
 

Solden este numarul unu: pe partiile de pe ghetar, schiorii si snowboarderii pot sa alunece in voie, incepand chiar din luna septembrie. Iar o luna mai tarziu, ei pot sa se dezlantuiasca la „First Snow Gletscherfestival" (care are loc in perioada 09. - 10. octombrie) sau la "AUDI FIS Skiweltcup Auftakt" (care incepe in perioada 21. - 23. octombrie, urmand ca apoi sa aiba loc in aproape fiecare week-end de toamna, iarna si primavara, pana la inceputul lunii mai).

In noiembrie, pe langa partiile de pe ghetar, se deschid si celelalte partii din Solden si Hochsolden. Ceea ce pentru impatimitii de schi si snowboard se traduce in distractie la maxim pe 148 km de partii, cu toate gradele de dificultate, si urcari fara stress si asteptari infinite datorita celor 34 de instalatii de urcare. In plus, Sölden ofera garantia zapezii din octombrie pana in mai - deoarece aceasta regiune de schi este situata la altitudini intre 1.350 m - 3.340 m, iar 80% din partii au instalatii de zapada artificiala .
 

Obergurgl-Hochgurgl: Diamantul din Alpi, cu zapada garantata si partii de calitate superioara
 

Regiunea de schi Obergurgl-Hochgurgl este din orice punct de vedere intruchiparea sintagmei „Top Quality Skiing": Statiunea de iarna, din care zgomotul automobilelor lipseste cu desavarsire, va ofera, datorita infrastructurii ei deosebite, un ambient perfect pentru o vacanta de iarna la superlativ. In plus, aici zapada este garantata de la startul oficial al sezonului, in 17. noiembrie 2011. Deasemenea, beneficiati de o panorama alpina unica si o oferta hoteliera de prima clasa. Toate acestea sunt posibile, deoarece in Obergurgl-Hochgurgl, distractia pe partie incepe la inaltimi, la care in celelate regiuni de schi ea se sfarseste: statiunea este situata la o altitudine cuprinsa intre 1.800 - 3.000 m, ceea ce va ofera o priveliste impresionanta a celor 21 de varfuri muntoase inalte de peste 3.000 m. Iar pentru o urcare comoda, fara timp de asteptare , va stau la dispozitie 24 de instalatii de urcare ultra-moderne cu o capacitate de aproximativ 40.000 de persoane pe ora, care va vor purta catre cei 110 km de partii cu toate gradele de dificultate.
 

"BIG3" Schi - distractie la superlativ
 

Ia pulsul unui adevarat punct fierbinte al Alpilor.
Aproximativ 150 km de partii si 34 instalatii de urcare - la toate acestea se mai adauga 3 varfuri muntoase cu inaltimi care depasesc 3.000 m si care sunt foarte usor accesibile - unul dintre acestea este Gaislachkogl (3.040 m). Admirati privelistea impresionanta din cele doua telegondole noi si ultra-moderne, care ii poarta pe iubitorii sporturilor de iarna pe varful Gaislachkogl.

In plus, in fiecare miercuri, de la sfarsitul lunii decembrie 2011 pana jumatatea lunii martie 2012, in Sölden are loc "Stars & Fire Night Emotions", un eveniment cu totul impresionant, dedicat schiului nocturn. Dupa o zi palpitanta petrecuta pe munte, va recomandam sa vizitati centrul de SPA "Aqua Dome" - locul ideal, unde va puteti incarca bateriile, relaxandu-va intr-un decor mirific.

Servicii incluse:

  • Abonament de schi pentru 6 zile
  • 1x ghid de schi
  • Telegondola Backstage - GAISLACHKOGL Mountain Gondola
  • Schi nocturn (miercuri)
  • 1 intrare gratuita la centrul termal "AQUA DOME - Spa Center Langenfeld"

Valabilitate: 07.01.2012 - 21.01.2012.

Pret cazare de persoana*     7 nopti

  •  apartament, fara mese incluse     de la 523 EUR
  •  pensiune cu mic dejun     de la 537 EUR
  •  pensiune cu demipensiune     de la 754 EUR
  •  hotel***/hotel**** cu demipensiune     de la 964 EUR
  •  hotel **** cu demipensiune     de la 1.104 EUR

 *taxa suplimentara pentru saptamana 07.01.2011 - 14.01.2011: 23 EUR
Rezervari si informatii suplimentare: www.oetztal.com
 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea