Vacante

#targuri de paste #vacanta paste 2012 #paste 2012 #targuri europa

Targuri de Paste in Europa in primavara 2012

Targurile si pietele de Paste sunt destinatii ideale pentru familiile cu copii si nu numai. In Europa, astfel de targuri vin cu dulciuri si cadouri, oua colorate de Paste, animale si spectacole in aer liber. Evenimentele organizate aici atrag atat localnicii, cat si turistii.

Iata in continuare trei dintre cele mai frumoase piete de Paste din orasele europene:
 

Targul de Paste din Praga


Targul de Paste din Praga se desfasoara intre 24 martie si 15 aprilie 2012. Vizitatorii gasesc aici piese de artizanat, mancare, bautura, jucarii de lemn, lumanari, produse din sticla, bijuterii etc. Targul este organizat in Old Town Square si in Wenceslas Square. Pe langa cumparaturi, targurile de Paste sunt atractive datorita spectacolelor care au loc aici.

Pe scena se desfasoara concerte de muzica traditionala ceha. Una dintre cele mai mari atractii pentru copii o reprezinta zona dedicata animalelor. Capre, oi, iepuri si magari sunt aduci aici spre deliciul celor mici.
 

Pietele de Paste din Viena


In Viena sunt deschise mai multe piete de Paste, unde vizitatorii gasesc dulciuri, oua decorate de Paste, turta dulce, obiecte de artizanat si multe altele. Pietele de Paste din Viena sunt organizate la Palatul Schonbrunn (Schonbrunn Palace Easter Market), in Freyung (Old Vienna Easter Market), in Am Hof (Arts and Crafts Market Am Hof) si pe Kalvarienberggasse (Kalvarienberg Market).

Pe langa dulciuri si cadouri, copiii se pot distra in carusel sau pot sa calareasca un ponei. Tot in targurile de Paste au loc concerte si spectacole pe scenele amplasate aici.
 

Leipzig


In Leipzig, intre 4 si 9 aprilie 2012, are loc Leipzig Easter Fair in piata veche din centrul orasului. In afara de zona istorica a orasului, un alt targ de Paste se desfasoara in SalzgaBchen, unde vizitatori gasesc marionete, sculpturi de lemn, jucarii, aranjamente florale cu flori de primavara, dulciuri facute in cuptor etc. Aceasta piata de Paste se desfasoara intre 2 si 9 aprilie 2012.

Sursa foto : travelaway.me
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea