Vacante

#bologna #catania #napoli #myair #blue air #wizz air #curse italia #italia #companii low cost #curse de zbor #curse

Suplimentari si noi curse de zbor spre Italia

In urma retragerii licentei companiei aeriene MyAir , alte companii de profil de pe piata romaneasca au suplimentat zborurile catre Italia sau au introdus curse noi.

Noi rute: Catania, Bologna si Napoli

Wizz Air a anuntat ca va opera noi zboruri din Bucuresti spre Catania, incepand din 21 septembrie si spre Bologna/Forli, din 28 octombrie. Pentru inceput, frecventa curselor este de doua ori pe saptamana. “ Wizz Air a dezvoltat o retea extinsa de zboruri din Romania spre Italia, operand pe 12 rute de la bazele din tara. Pasagerii Myair care doresc sa calatoreasca la Milano/Bergamo sau la Venetia isi pot rezerva locuri pe zborurile Wizz Air catre aceste destinatii. Cei care calatoresc spre Rimini pot alege ca destinatie Bologna/Forli, aflata la 50 de km distanta”, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Un bilet pentru un zbor dus costa de la 70 Ron , toate taxele incluse.

O alta ruta noua, lansata de companie, este Bucuresti – Napoli. Pasagerii romani vor putea calatori pe aceasta ruta incepand din 23 septembrie. Frecventa zborurilor este de doua ori pe saptamana. Pretul unui bilet reprezentand un singur zbor incepe de la 70 Ron, cu toate taxele incluse.

In total, Wizz Air opereaza pe 13 rute intre Romania si Italia.

Curse suplimentate spre Napoli si Catania

De la 1 august, cursele companiei Blue Air spre Napoli si Catania vor fi suplimentate, pana la sfarsitul programului de vara. Compania low cost a luat aceasta decizie ca urmare a incetarii operarii MyAir a curselor catre aceste destinatii, se arata intr-un comunicat de presa.

Din 23 iulie 2009, pasagerii care au cumparat un bilet pentru o cursa MyAir pe rutele Romania - Italia si Italia - Romania au posibilitatea sa plateasca la Blue Air pentru o oferta de 50 euro pe segment de zbor. 

Alte detalii gasesti in articolele Oferta BlueAir pentru pasagerii parasiti MyAir s-a scumpit si Curse anulate si pasageri blocati pe Baneasa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea