Vacante

# revelion malta #destinatii de vacanta #malta #malta vaporase #vacanta revelion

Spui Malta, spui turisti fericiti si fotografii perfecte, de Anul Nou

Daca sunteti printre acei turisti pasionati de fotografie, aveti nevoie de o vacanta de iarna in Malta, de Revelion. Aici nu veti fi nevoiti sa cautati cadre spectaculoase si cladiri impresionante, pentru ca le veti gasi la tot pasul. si chiar daca sunt atat de multe, nu va veti satura de ele, ci va veti dori sa va intoarceti, pentru a descoperi si mai multe minunatii.

 

"Peisajele din Malta si din Gozo iti taie rasuflarea, orasele au o lumina aparte, iar oamenii locului iti pot oferi cele mai interesante portrete mediteraneene", sustine Mark Neville Farrugia, directorul agentiei Malta Travel si www.malta.ro.

Potrivit acestuia, cateva locuri devenite emblematice pentru Malta, trebuie neaparat vizitate in timpul excursiilor foto. Iata doar cateva dintre acestea.

Descopera Marea Interioara

In Gozo, a doua insula ca marime a Maltei, natura face cu adevarat spectacol. Parca cineva s-a apucat sa ciopleasca stancile de pe tarm si plajele, pentru a crea grote si dantelarii scaldate in mare. Iar zona in care se afla pana nu demult Fereastra Albastra, doborata de apele Mediteranei in timpul unei furtuni, ofera in continuare nenumarate imagini unice: stanci iesite din mare, o asa-numita Mare Interioara si o incredibila piscina naturala.
Oferta Insulei Gozo este insa mult mai variata. Fata de Malta, aici ai senzatia ca treci intr-o alta lume, mult mai aproape de traditie, de vechea istorie a maltezilor. Imaginile sunt rustice, iar ruinele sunt la concurenta cu templele antice. Pe mare insa, totul devine turcoaz in timpul excursiilor cu barca din jurul insulei, pentru care se dau in vant atat turistii tineri indragostiti, cat si seniorii dornici de noi experiente minunate.

Orasul tacut e plin de ferestre colorate

Mdina, cetatea care a fost locuita de fenicieni in urma cu peste 2.700 de ani, se afla in cel mai inalt punct al insulei Malta. In timpul stapanirii romane a fost construit in interiorul ei Palatul guvernatorului si se spune ca tot aici a locuit si Sfantul Pavel dupa naufragiul sau pe insula. Dar nici pana acum "orasul tacut", cum i se spune acestei cetati de vis, nu si-a pierdut farmecul, ci chiar a devenit unul din cele mai importante obiective turistice. Iar petele de culoare pe care le reprezinta micile balcoane din lemn, obloanele sau florile cataratoare nu fac decat sa-l desavarseasca.

Barcile multicolore ale pescarilor din sud

Marsaxlokk e raiul pentru marii amatori de peste, sau de fructe de mare. Aflat pe malul celui de-al doilea port natural ca marime din Malta, satul pescaresc plin de barci pictate in culori vii si decorate cu sirene si cu ochi meniti sa-i pazeasca pe pescari de rele, ii intampina pe turisti cu cel mai mare bazar cu peste proaspat, dar si cu suveniruri traditionale, la preturi accesibile.

Cat costa o vacanta de Revelion in Malta

Pentru a petrece Anul Nou, in Malta, intre 28 decembrie 2018 si 2 ianuarie 2019, avand incluse 5 nopti de cazare + mic dejun inclus, zbor Bucuresti – Malta – Bucuresti, bagaj de cala (20 kg) si de mana (10 kg), precum si asistenta turistica pe toata durata vacantei veti plati, conform ofertei early booking de pe site-ul www.malta.ro:

  • de la 395 euro/ persoana (Hotel Bella Vista 4*, cu demipensiune);
  • de la 398 euro/ persoana (Hotel Santana 4*, cu mic dejun);
  • de la 410 euro/ persoana (Hotel Solana 4*, cu mic dejun);
  • de la 599 euro/ persoana (Hotel Excelsior 5*, camera Bastion View, cu mic dejun).

Cina de Revelion 140 euro/persoana se organizeaza la hotel Excelsior 5.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea