Vacante

#hotel #aeroport # sfaturi de vacanta #transport aeroport

Solutii practice pentru transportul de la aeroport la hotel

Transportul de la aeroport la hotel poate fi o capcana turistica atunci cand detii prea putine informatii cu privire la variantele pe care le ai si la serviciile prezente in acea destinatie. Incepe vacanta cu dreptul si gaseste cea mai buna solutie de transport intre aeroport si hotel.

Iata cum sa gasesti un transport convenabil intre aeroport la hotel:


1 Cauta informatii pe site-ul aeroportului de destinatie

Intra pe site-ul oficial al aeroportului de destinatie si cauta rubrica dedicata legaturilor intre aeroport si oras. De obicei, sunt afisate informatii despre autobuze, trenuri, metrou, taxi si inchirieri de masini.

Poti afla, de exemplu, ca un bilet de metrou de pe aeroportul din Lisabona costa 1.75 euro sau ca un shuttle bus din La Guardia, New York, are preturi intre 11 si 21 dolari.


2 Solicita hotelului un mijloc de transport

O alta posibilitate de a ajunge de la aeroport la hotel este sa soliciti o masina atunci cand rezervi camera. Un astfel de transport individual este mai scump, insa prezinta cel mai mare grad de confort si, mai ales, de siguranta. In destinatii in care taxiurile sunt nerecomandate din cauza problemelor de siguranta personala sau atunci cand ai asupra ta piese de mare valoare, un transport individual este cea mai buna solutie.


3 Plateste la agentia de turism pentru transport

Si agentiile de turism dispun de oferte optionale de transfer pentru turisti de la aeroport la hotel. De exemplu, pachetele city break pentru Praga propun optiunea de transfer la 30 euro de persoana, dus-intors.


4 Ia un taxi

Taxiurile constituie una dintre cele mai comode variante de transport, insa si una dintre cele mai riscante. Nu lua niciodata un taxi la intamplare, deoarece exista intotdeauna riscul de a fi pacalit si chiar jefuit. Inainte de plecare, intereseaza-te care sunt firmele de incredere din destinatia vizitata si noteaza-ti informatiile undeva pentru a nu uita pe parcurs.


5 Afla ce mijloace de transport ai dintr-un ghid turistic

Daca obisnuiesti sa cumperi ghiduri turistice, in aceste carti gasesti informatii utile despre mijloacele de transport de la aeroport, precum si recomandari privind preturile si siguranta personala.

Sursa foto: torontoairport

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea