Vacante

Sibiul rivalizeaza cu alte orase de top in turismul cultural

Sibiul este singurul oras din Romania care rivalizeaza cu cele mai iubite destinatii ale turismului cultural, Roma si Paris, potrivit unui top alcatuit de Travel Daily News.

 

Fiind unul dintre cele mai vechi portaluri internationale cu stiri de turism , Travel Daily News a publicat  un studiul care indica o crestere continua a turismului cultural. Acesta a atins o rata de 37% in 2007, comparativ cu 17%, acum 10 ani.

 

Sibiul este devansat de orase precum Budapesta, Viena, Praga sau Istanbul, insa se situeaza inaintea altora: Copenhaga, Luxembourg , Bruxelles, ocupand un loc 11, din peste 30 de pozitii.

 

Orasul medieval romanesc a cunoscut faima internationala in special datorita statutului sau de Capitala Culturala Europeana in 2007. Centrul vechi al Sibiului a fost renovat in 2006 si atrage milioane de turisti anual, participand totodata la diverse evenimente internationale.

 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea