Vacante

#turcia #vacanta #litoral

Sejururi pe litoral in Turcia

Ofertele la mare in Turcia propun de cele mai multe ori sejururi all inclusive, de minim 3 zile. In Turcia gasesti zone sa faci plaja pentru toate gusturile.

Cei care vor doar sa se relaxeze si sa stea departe de orice galagie aleg statiunile mai putin dezvoltate. Cei care cauta aventura sau activitati de sezon merg in statiunile faimoase, catre atrag un numar foarte mare de turisti. Peisajele sunt impresionante peste tot.

Oferte pe litoral in Dalyankoy

Statiunea Dalyankoy se afla intr-un orasel mai putin cunoscut de catre turisti, la 2 km de Cesme. In majoritatea ghidurilor turistice, Dalyankoy nici nu este mentionat. Cei care vin aici au parte de o vacanta relaxanta in acest orasel linistit, construit din case albe. Localnicii au mai adaugat o camera pe-ici-pe-colo, transformandu-le in pensiuni. De-a lungul coastei, se intind restaurantele cu produse marine. Astazi sunt cunoscute ca unele dintre cele mai scumpe din Turcia. Se aglomereaza mai ales in weekend, pentru ca familiile obisnuiesc sa manance impreuna aici. Pescuitul reprezinta principala sursa de venit. Este un loc ideal pentru ambarcatiuni de pescuit, insa sunt intalnite mai multe tipuri de barci, yahturi, nave.

Zona s-a dezvoltat si datorita magazinelor de piele si de bijuterii aparute in Cesme. Dalyankoy mai este cunoscut sub denumirea de “Bosforul din Cesme”. I se datoreaza poate vietii linistite de aici, departe de zgomotul oraselor aglomerate. Nisipul fin si galben al plajelor de aici este un alt atuu al zonei. Plajele Kocakarı si Sakızlıkoy sunt cele mai cautate. Hotelurile de 5 stele propun oferte intre 41 si 118 euro pe noapte, cu demipensiune, in functie de perioada. In aprilie si octombrie platesti 41-45 euro pe noapte, intr-o camera dubla. In iunie si septembrie, pretul urca intre 50 si 60 euro, iar in iulie si august tarifele ating 99 si chiar 118 euro. antalya01

Oferte pe litoral in antalya

Avand iesire la Marea Mediterana, Antalya este o regiune scaldata in razele soarelui 300 de zile pe an. Gratie climei propice si a bogatiilor naturale, Antalya este una dintre cele mai populare statiuni turistice ale Turciei. Zona ascunde golfuri si golfulete de-a lungul coastei, plantatii de bananieri si livezi de citrice. Poti vizita Parcurile Nationale Koprulu, Termessos si Olympos. Iubitorii de istorie gasesc situri in zone precum Manavgat, Alanya , Kumluca, Finike, Kale, etc. Hotelurile de 5 stele au preturi intre 65 si 159 euro pe noapte, in functie de perioada. Cazarea implica un sejur de minim 3 zile, cu all inclusive. In iunie, iulie, septembrie si octombrie, preturile pentru o camera dubla sunt intre 65 si 110 euro. In iulie si august preturile sunt intre 100 si 150 euro. Aquapark, Turcia

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea