Vacante

#munte #sejur #toamna #sejur la munte # destinatii toamna

Sejururi la munte in toamna 2011

Cei care isi doresc o scurta escapada pot da o fuga la munte. Pana de sarbatori, statiunile montane sunt mai putin aglomerate, se organizeaza evenimente dedicate toamnei, iar preturile pot fi mai atractive.
 

Breaza
 

Din capitala se ajunge destul de repede in Breaza, aceasta destinatie fiind ideala pentru cei care nu doresc sa se indeparteze prea mult de casa. O camera dubla costa 90 lei pe noapte (doar cazare).
 

Brasov
 

Pana pe 23 octombrie, Brasovul gazduieste expozitia "Arta germana din Transilvania" in colectia Muzeului de Arta. Pe 30 septembrie Muzeul Casa Muresenilor gazduieste un recital instrumental, iar pe 6 octombrie urmeaza sa aiba loc un concert al Filarmonicii Brasov in Cercul Militar. Exista, in plus, piese de teatru pentru copii. Este, asadar, o perioada cu evenimente culturale in orasul medieval. La o pensiune de 3 margarete, o camera dubla costa 90 lei pe noapte, cazare cu mic dejun.
 

Predeal

Predealul este una dintre cele mai populare statiuni montane de pe Valea Prahovei. Hotelurile de aici fac pachete speciale de vacanta pentru diverse ocazii. Chiar daca nu-ti place Halloween-ul poti sa apreciezi o masa festiva cu preparate din toamna, cu dovleac, gratar, scortisoara etc. Un minisejur de 2 nopti costa 210 lei de persoana si include pe langa cazarea cu mic dejun si o cina cu mancaruri specifice si o petrecere de tip carnaval.
 

Buzias
 

Aflat in Banat, Buziasul este o statiune balneara din secolul al XIX-lea. Hotelurile din statiune ofera pachete de vacanta cu proceduri de tratament precum baia cu apa minerala sau mofetele. In cotombrie - noiembrie, la un hotel de 2 stele o camera dubla costa intre 60 si 90 lei pe noapte. Pretul include cazarea cu mic dejun si tratamentul.
 

Baile Felix
 

Baile Felix reprezinta o destinatie pentru tot anul. Pe langa orele petrecute in complexul cu bazine termale poti folosi serviciile si facilitatile oferite de hoteluri si pensiuni. Acestea pun la dispozitia turistilor diverse jocuri (masa ping-pong, biliard, locuri amenajate pentru joaca), internet, gratar etc. La o pensiune de 3 margarete, o camera dubla costa 70 lei pe zi, doar cazarea.



Sursa foto: panoramio.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea