Vacante

#hammamet #hurghada #kemer #dubrovnik

Sejururi la moda pentru toamna 2008

In lunile de toamna, agentiile de turism propun ca destinatii tari cu temperaturi care au cel putin o medie de 24 – 25 grade Celsius. Turistii se pot relaxa la plaja si gasesc  hoteluri de la 2 la 5 stele, cu preturi foarte variate. Majoritatea ofertelor sunt de tip charter si au incluse in pachet zborul cu avionul (cursa charter), cazarea (de la mic dejun la all inclusive ) si transferul de la aeroport. Optional, se organizeaza excursii pentru cei care doresc sa se plimbe si sa vada cateva obiective turistice din statiune si din orasele inconjuratoare.

Cat platim in toamna pentru un sejur in Tunisia

O astfel de destinatie este Tunisia. “Popularitatea Tunisiei atrage anual milioane de turisti. Aceasta popularitate se datoreaza atat deschiderii pe care o are la Marea Mediterana, cat si obiectivelor culturale sau naturale remarcabile. Dintre obiective, pe lista UNESCO se regasesc: Amfiteatrul roman din El Jem, Situl arheologic din Cartagina, Medina din Tunis, Parcul national Ichkeul, Orasul punic Kerkuan (Kerkouane) si necropola sa, Medina din Sousse, Medina din Kairouan si Situl arheologic din Dougga (Thougga). Fermecatoare si interesanta, Tunisia este o tara a contrariilor. Ea pastreaza vechea imagine a lumii arabe, adaungand un plus de savoare unei vacante prin multitudinea de arome si culori, dar concomitent surprinde, prin contrastul dat de modernitatea serviciilor si hotelurilor.” se arata intr-un comunicat al companiei Best Reisen Romania.

In Tunisia, o vacanta de 8 zile incepe de la 189 euro de persoana, daca alegi un hotel de 3 stele, conform ofertelor last minute ale agentiei Infinity Travel . Pentru confortul de 5 stele, in Yasmine Hammamet , pretul este de 517 euro, cazare in regim de demipensiune.

O noutate in cadrul ofertelor de toamna in statiunile exotice o reprezinta suplimentul de kerosen. De exemplu, turistii care pleaca in Tunisia platesc, pe langa pretul biletului, si o astfel de taxa, care variaza intre 6 si 8 euro.

Egiptul, mereu la moda pentru vacantele de toamna

In Egipt, un sejur de 7 nopti costa 359 euro de persoana, conform Destinatii Online. Pachetul include o saptamana in Hurghada, intr-un hotel de 4 stele cu demipensiune, in luna octombrie. Daca alegi varianta all inclusive, la aceeasi categorie platesti 409 euro, iar la 5 stele, in Safaga, sejurul costa 459 euro. Oferta asigura biletul de avion, cazarea cu masa mentionata in program, transferul si asistenta turistica. Pentru vacantele din toamna in Egipt, taxa de viza costa 80 euro de persoana.

Sejururi in Turcia in toamna 2008

In statiunea Kemer, de pe litoralul turcesc, gasesti in luna octombrie sau noiembrie oferte charter   all inclusive, care ofera gratuit umbrelele, sezlongurile si saltelele de pe plaja si de la piscina hotelului. Hotelierii propun si in toamna servicii gratuite si facilitati: muzica live, programe de divertisment, acces gratuit la baia turceasca, la sauna sau in locurile amenajate pentru sport (volei, tenis de masa, etc).
 Un pachet costa in jur de 330 euro de persoana si include 7 nopti de cazare intr-un hotel de 4 stele cu all inclusive, biletul de avion, transferul de la aeroport si serviciile reprezentantilor agentiei. Turistii pot apela la ei pe toata durata sejurului, pentru orice informatie legata de sejurul lor, de la lista obiectivelor turistice la amanunte despre mancare sau shopping.  Pentru Turcia, taxa de viza inseamna 10 euro in plus si se poate achita la aeroport.

Dubrovnik, sejur croat in toamna

Dubrovnik, oras-port si centru turistic, este destinatie foarte cautata in lunile de toamna. Daca ajungi in Dubrovnik, este recomandat sa vizitezi centrul vechi, declarat ca patrimoniu mondial UNESCO.  Situat pe coasta sudica a Croatiei, orasul atrage turistii de pretutindeni prin peisajele naturale deosebite si prin obiectivele sale turistice: Vechiul Oras, Palatul Ducelui, Muzeul Dubrovnik sau Portul Gruz. Un sejur de 7 nopti costa 303 euro, conform Travel Time.  Oferta este valabila pentru luna noiembrie 2008 si asigura cazarea cu mic dejun la un hotel de 3 stele. Pentru mai multe detalii despre oras, citeste articolul Toamna se poarta Dubrovnik.

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre, utile pentru vacanta. Trebuie doar sa fii abonat acasa.ro si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea