Vacante

Sejururi in Grecia si Israel in vara 2008

In 2008, Grecia continua sa ocupe principalele pozitii in topul preferintelor turistilor romani. Israelul este mai putin promovat, insa exista oferte la operatorii de turism, pentru aceasta vara. Ne-am gandit asadar sa va prezentam doua tipuri de destinatii, una foarte cunoscuta, cealalta mai putin vizibila, pentru vacanta 2008.

 

Preturile pentru un sejur de 7 nopti incep de la 195 euro si pot ajunge la 1000 – 2000 euro de persoana.

 

Grecia, in topul preferintelor estivale din acest an

 

Paralia KateriniFiind una dintre cele mai cosmopolite statiuni ale Greciei, paralia katerini este destinatia potrivita pentru cei care doresc o vacanta cu soare, shopping si distractie pe litoral. Aici gasesti bijuterii si haine de piele, precum si numeroase posibilitati de divertisment. Din Paralia poti face excursii in Meteora, pentru aproximativ 27 euro de persoana, in Salonic, 22 euro sau la Muntele Olimp, 20 euro de persoana. Serile cu specific grecesc, organizate in restaurantele cu profil, ajung la 19 euro. Ai ocazia sa incerci preparatele traditionale grecesti si totodata poti invata cativa pasi pe ritmuri locale.

 

In statiunea greceasca Paralia Katerini, un sejur la 4 stele costa 297 euro, in perioada de varf a verii. Pachetul include zbor cu avionul, cazare cu demipensiune intr-un hotel de 4 stele si transferul de la aeroport la hotel. Copiii cu varste pana in 6 ani au discounturi de 100%. In luna iunie, un sejur de o saptamana costa 198 euro de persoana. ( Kara Travel )

 

Rhodos ruineIn Rhodos, un sejur de 7 nopti ajunge la 415 euro de persoana in iunie si 485 euro, in iulie – august. Pachetul include cazarea intr-un hotel de 3 stele, camera dubla, cu mic dejun. Pentru early booking se acorda un discount de 5% din pretul pentru adulti. (Prestige Tours)

 

Rhodos este extrem de ofertant pentru turistii care vor sa si viziteze cate ceva, gratie obiectivelor din zona. Pentru Acropole si Stadionul Olimpic se poate opta pentru un tur de oras. Daca iubesti sporturile acvatice si viata marina atunci scufundarile sunt alegerea potrivita pentru tine. Mai sunt croaziere spre insule invecinate, excursii la manastiri si in alte statiuni.

 

Netanya IsraelLa plaja in Israel

 

Israelul reprezinta o destinatie potrivita nu doar pentru vacantele de Craciun si Paste, ci si pentru turistii care cauta oferte pe litoral in perioada estivala. Orasul Netanya este cunoscut gratie plajelor sale intinse pe o suprafata de 14 km si a dezvoltarii turistice din zona (hoteluri, magazine, mall-uri, muzee si galerii). Ca sa vizitezi Ierusalimul in timpul sejurului de pe litoral platesti aproximativ 65 euro de persoana.

 

In iunie o vacanta de o saptamana costa 550 euro de persoana, ajungand in iulie si august la 585 – 705 euro. In aceasta suma intra biletul de avion, 7 nopti de cazare intr-un hotel de 4 stele, micul dejun, transferul, precum si diverse servicii si facilitati (sauna, piscina, fitness). Se poate opta pentru un supliment de demipensiune, la 145 euro/sejur. (Romantic Travel)

 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea