Vacante

#holiday market #targ de turism #targ turism #targ anat #anat #oferte de vacanta #inscrieri timpurii

Se deschide primul Targ International de Turism ANAT, Holiday Market

Daca inca nu ai gasit cea mai potrivita vacanta de Paste, 1 Mai sau pentru vara, mergi la prima editie a targului de turism Holiday Market . Profita de sansa de a vizita primul Targ International de Turism organizat de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT), pentru a alege cea mai buna oferta, in raport calitate-pret.

Cel mai anticipat eveniment al anului 2010, targul Holiday Market se desfasoara in perioada 18-21 martie, la Palatul Parlamentului. Evenimentul ocupa o suprafata de 3500 mp, oferind expozantilor standarde internationale consacrate.

La targ participa hotelieri, companii aeriene, companii de asigurari medicale, asociatii regionale de promovare a turismului, institutii de training si invatamant, birouri de turism ale mai multor state, parteneri si autoritati locale. De asemenea, alti participanti importanti sunt Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si Primaria Capitalei.


De ce sa vizitezi Targul de Turism Holiday Market


Pe toata durata targului, expozantii ofera reduceri si promotii la pachetele de vacanta.

In plus, targul iti ofera posibilitatea sa profiti de programul “ Inscrieri timpurii ”, care mai este disponibil numai pana pe 31 martie si care vine cu preturi mici pentru vacantele din anul 2010. Printr-o oferta inclusa in programul “Inscrieri timpurii”, poti beneficia de reduceri de pana la 30% din pret, daca platesti vacanta din timp.

Tot in cadrul targului vor fi acordate premii pentru vizitatori, majoritatea dintre acestea fiind pachete turistice in Romania si in strainatate.


Cum intri la targul Holiday Market


Pentru a vizita targul, trebuie sa ajungi la Palatul Parlamentului, din Str. Izvor nr. 2-4, sector 5, Bucuresti. Biletele pot fi achizitionate de la casele de bilete ale targului, in perioada de desfasurare a acestuia (18-21 martie 2010). Pretul unui bilet este de 10 lei.

In premiera pentru o manifestare de acest gen, poti cumpara si online , de pe site-ul biletoo.ro. Bilete se vand si prin intermediul partenerilor targului. Afla mai multe despre acesul la targ, despre cuponul primit automat, pentru tombola si despre gratuitatile pentru copii de pe site-ul oficial Holiday Market.


Targul Holiday Market te invita la un gest umanitar de Paste


In apropierea Sarbatorilor Pascale, reprezentantele “Clubului Femeilor din ANAT” desfasoara o prima initiativa umanitara, organizand o actiune de colectare de materiale in beneficiul copiilor din institutiile sociale (jucarii, carti, hainute). Clubul a fost infiintat in prima luna din 2010 si isi propune sa realizeze proiecte cu caracter umanitar: ajutor oferit copiilor nevoiasi si orfanilor, sprijinirea unor camine de batrani etc.

Daca vrei sa afli care sunt ofertele si destinatiile de vacanta propuse de operatori la targul Holiday Market, citeste articolele:

Cu ce noutati vin operatorii pentru vacanta de vara 2010

Oferte last-minute pentru Pasti si 1 mai

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea