Vacante

#turism #balneo #program turistic #statiuni balneare

S-a lansat programul O saptamana de refacere in statiunile balneare

S-a lansat programul turistic "O saptamana de refacere in statiunile balneare" pentru perioada septembrie - decembre 2012. Programul este disponibil in variantele: "Decada balneara", "Hai la bai" si "Wellness balnear".

Programul turistic este disponibil in perioada 16 septembrie - 10 decembrie 2012. Turistii interesati de acest program, pot alege una dintre pachetele disponibile. Acestea cuprind cazarea cu masa si tratament in hoteluri de 2, 3 si 4 stele.

O saptamana de refacere

Astfel, turistii care achizitioneaza un pachet de vacanta in cadrul programului "O saptamana de refacere in statiunile balneare" primesc 6 nopti de cazare in camera dubla cu mic dejun, doua proceduri de tratament in fiecare zi si o consultatie medicala la sosire. Aceasta din urma este acordata pe baza recomandarii medicale.

Cei care opteaza pentru un sejur intr-un hotel de 2 stele platesc 330 lei, iar cei care stau la categoria 3 stele, platesc 360 lei pentru vacanta.

Exista si posibilitatea de a beneficia de 2 mese pe zi. In acest caz, sejururile costa 470 si, respectiv, 540 lei de persoana.

Programul turistic Decada balneara

In cadrul programului turistic Decada balneara", turistii primesc 9 nopti de cazare cu pensiune completa si tratament pentru cel putin 6 zile, cu 2 proceduri pe zi si o consultatie medicala. La un hotel de 2 stele, un sejur din program costa 710 lei, iar la 3 stele, vacanta costa 830 lei de persoana.

Programul turistic Hai la bai!

Programul turistic "Hai la bai!" contine 6 nopti de cazare cu pensiune completa, cel putin 5 zile de tratament cu doua proceduri pe zi si o consultatie medicala. La categoria 2 stele, pretul este de 625 lei, iar la 3 stele, 750 lei.

Turistii trebuie sa aiba recomandare de la medic si copie dupa talonul de pensie sau adeverinta de plata la zi a asigurarilor sociale.

Programul turistic "Wellness balnear"

Cei care se inscriu la programul turistic "Wellness balnear" beneficiaza de 3 nopti de cazare. In pachet sunt incluse micul dejun si doua zile cu demipensiune, masa festiva, sauna, piscine, sala de sport, doua proceduri de wellness. Tot in acest pret, turistii pot opta pentru o sedinta de intretinere cosmetica sau un masaj. La un hotel de 3 stele, vacanta costa 625 lei, iar la 4 stele, 650 lei.

Foto: valdisole.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea