Vacante

#austria #schi #vacanta de iarna #statiuni austriece

S-a deschis sezonul de iarna in Austria

Austria este destinatia montana preferata de romani in vacanta de iarna. Destinatia se bucura de partii de o foarte buna calitate, care fac din aceasta tara un paradis al sporturilor de iarna. Turistii romani au de ales dintre cateva sute de statiuni. Pachetele de vacanta sunt extrem de diversificate la nivel de pret, tip de cazare si masa, precum si din punct de vedere al serviciilor incluse: schi pass, transport pe partie, intrari la bai termale etc.


Deschiderea sezonului de iarna in principalele regiuni turistice din Austria


Compania Austria Incoming a anuntat deschiderea sezonului de iarna in Austria, se arata intr-un comunicat de presa pe Amos News.

Austria Incoming (AT Incoming) este cea mai importanta companie de consultanta pentru destinatiile turistice din Austria care activeaza pe piata romaneasca de profil. Compania a fost infiintata de DMMA (Destination Monitoring Austria). Aceasta asociatie reuneste noua regiuni turistice de top din Austria: Donau Niederosterreich, Bregenzerwald,  Zell am See – Kaprun, Mostviertel, Thermenwelt Burgenland, Millstatter See, Bodensee–Vorarlberg, Wienerwald, Wiener Alpen.

Asociatia DMMA promoveaza turistic regiunile membre, in timp ce compania Austria Incoming cu birou in Romania are rol de interfata intre aceste regiuni si industria turistica din Romania. Astfel, compania ofera informatii si suport agentiilor de turism, tour operatorilor, dar si turistilor individuali.

Pachetele de vacanta propuse de companie sunt intre 1 si 8 zile, la hoteluri de 3, 4 si 5 stele, in pensiuni, apartamente de vacanta si chiar la localnici. Serviciile de masa sunt diversificate, de la mic dejun la demipensiune, all inclusive sau fara masa. Cel mai scurt sejur costa de la 136 euro de persoana pentru 3 zile si include cazarea cu mic dejun, schi pass pentru toate cele 3 zile si intrare gratuita la baile termale.


Destinatia austriaca preferata de romani este Zell am See – Kaprun


Cea mai cautata destinatie austriaca de catre turistii romani este Zell am See – Kaprun, a afirmat Hans Wallner, managing director al Austria Incoming, citat de Wall Street.

Turistii romani constituie o importanta sursa de venit in statiunile austriece, potrivit aceleiasi publicatii. Dintre tarile Europei Centrale si de Est, romanii ocupa primul loc ca numar de turisti veniti sa-si petreaca Austria .


Cat te costa o vacanta in Austria in iarna 2010 -2011


Preturile pentru vacantele de iarna in Austria sunt atractive si in acest an, chiar si cele pentru sarbatorile de Craciun si revelion.

Astfel, o saptamana in statiunea Kaprun, la un hotel de 3 stele, costa 325 euro, conform agentiei Iri Travel. Oferta este valabila pentru revelionul 2011 si asigura 7 nopti de cazare cu mic dejun. Din ianuarie pana in martie, pretul unei camere este de 40 euro pe zi.

Pentru Craciunul 2010, pretul unei vacante de o saptamana ajunge la 465 euro de persoana, potrivit agentiei Meridian travel. Pachetul asigura 7 nopti de cazare in Zell Am See, la o pensiune de 3 margarete, cu demipensiune si cina traditionala de Craciun.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea