Vacante

Romanii petrec Pastele in strainatate

In ultimii ani, destinatia predilecta pentru vacanta romanilor a fost Bulgaria. Anul acesta, Grecia conduce in topul preferintelor turistilor, cu insule exotice precum sau .

 

Unele dintre ofertele care prind la romani, conform Realitatea TV, sunt cele cu , la hotelurile de 4 si 5 stele . Este explicabil, deoarece in Bulgaria, de exemplu, se poate sta o saptamana cu 900, 1000 RON de persoana, la 5 stele, cu all inclusive . Serviciile, mancarea, posibilitatile de petrecere a timpului liber, facilitatile pentru familiile cu copii, sunt alti factori care cantaresc mult in alegerea hotelului.

 

Operatorii de turism estimeaza ca peste 20.000 de romani isi vor petrece minivacanta de Paste si 1 Mai pe litoralul romanesc. Potrivit Gardianul, un numar de 110.000 de turisti romani vor petrece sarbatorile pascale peste hotare.

 

In Romania, cele mai cautate zone sunt pe litoral si Valea Prahovei. Exista insa pachete in Bucovina , in statiunile balneoclimaterice romanesti, precum si in statiuni montane mai putin faimoase.

 

Sejururile din tara includ cine festive speciale, de Paste si de 1 Mai, precum si activitati de sezon. Acestea sunt contra cost si sunt puse la dispozitie de obicei de catre personalul pensiunilor sau hotelurilor respective.

 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

 

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea