Vacante

#viza #viza turcia #turcia #ministerul afacerilor externe

Romanii calatoresc fara viza in Turcia

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca incepand cu 7 ianuarie 2010, cetatenii romani nu mai au nevoie de viza in turcia , pentru calatoriile cu o durata de pana la 90 de zile.

Conform , romanii care calatoresc in Turcia nu mai au nevoie sa obtina viza de intrare, daca durata calatoriei este de pana la 90 de zile. Masura este valabila pentru cetatenii Romaniei care sunt posesori de pasapoarte simple, se arata intr-un comunicat al ministerului.

Ministerul recomanda calatorilor romani care circula in Republica Turcia sa aiba asupra lor, pe langa pasaport, si cartea de identitate. In aceasta sunt precizate date suplimentare de identificare . O alta recomandare www .acasa.ro/ mae " title="mae">MAE priveste asigurarea medicala, de viata si de calatorie, recomandata de minister pentru cetatenii romani care calatoresc in .

Masura va intra in vigoare dupa anuntarea autoritatilor de frontiere din Turcia si va fi anuntata de MAE pe site-ul oficial al ministerului si prin comunicat de presa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea