Vacante

#rina hotels #hotel rina tirol #hotel rina vista #hotel #poiana brasov #1 mai

Rina Hotels&Resort, hoteluri pentru vacanta ta de 1 Mai

Pentru o vacanta in Poiana Brasov, una dintre destinatiile de vacanta prestigioase ale Romaniei, oferta de cazare reprezinta o provocare. Daca de 1 Mai iti doresti sa stai intr-un mediu elegant si modern, gasesti in Poiana doua hoteluri de renume: Rina Vista si Rina acasa .ro/ acasa .ro/tirol" title="tirol">tirol " title="tirol">Tirol , apartinand lantului hotelier Rina Hotels&Resort.

Rina Vista, un hotel contemporan pentru o vacanta de neuitat
 

Hotelul Rina Vista detine 108 camere single si duble, dintre care majoritatea au balcon. Camerele mobilate modern sunt dotate cu minibar, cablu tv, telefon international si acces la internet wireless nelimitat. Construit pe 5 etaje, hotelul ofera o panorama deosebita in orice anotimp. Un alt atuu al hotelului il reprezinta locul de joaca pentru copii, deschis pe toata perioada anului.

Oferta culinara este diversificata. Clientii hotelului pot lua dimineata un mic dejun suedez , in vreme ce seara au posibilitatea sa opteze pentru o cina in restaurantul a la carte, unde se servesc produse traditionale romanesti, feluri internationale si preparate bavareze. Lobby-ul si terasa sunt locuri ideale pentru a servi o bautura intr-o atmosfera eleganta si relaxata. Pe terasa se servesc, de asemenea, diverse gustari.

Pe timp de iarna, un avantaj al hotelului consta in locatia acestuia, fiind situat la numai 5 minute de partii.
In ceea ce priveste segmentul business, Rina Vista ofera posibilitatea clientilor sai de a organiza conferinte de amploare, diverse workshop-uri sau alte evenimente. Hotelul dispune de sali de conferinta si apartamente executive.
Daca vrei sa-ti petreci minivacanta de 1 Mai la munte, Rina Vista Hotel iti propune un sejur la 109 euro, pret in care sunt incluse: cazarea de 2 nopti cu mic dejun in camera dubla, un cont hotel de 15 euro de persoana, muzica live in restaurant, acces gratuit la sauna si terasa. In tarif sunt incluse toate taxele.
 

Rina Tirol, un sejur elegant, confortabil si modern
 

Hotelul Rina Tirol dispune de o gama foarte variata de oferte de cazare: camere single, duble si garsoniere, apartamente executive si apartamente royal (duplex), oferind astfel o varietate de servicii pentru toate gusturile. Hotelul se defineste prin aerul sau modern, cu un design contemporan. Camerele dispun de dotari moderne, minibar, cablu tv, telefon international, internet wireless cu acees nelimitat.

Turistii care vin la Rina Tirol cu familia pot sa beneficieze de locul de joaca pentru copii, disponibil in orice perioada din an. Iubitorii sporturilor de iarna dispun de serviciile de schi ale hotelului, serviciile de inchiriere si instructorii profesionisti.

Oferta gastronomica include preparate traditionale si internationale, precum si specialitati tiroleze. Restaurantul hotelului ofera o atmosfera intima. Avand totodata o capacitate de 100 de persoane, restaurantul a la carte este alegerea potrivita pentru diverse evenimente de familie, conferinte sau intalniri de afaceri.

De 1 Mai, Rina Tirol iti propune un pachet de vacanta la 109 euro, pentru un sejur de 2 nopti. Pachetul asigura cazarea in camera dubla cu mic dejun, un cont hotel de 15 euro de persoana, muzica live in restaurant, acces gratuit la sauna si terasa. Tariful include toate taxele.

 

Sursa foto : poiana-brasov.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea