Vacante

#hotel #rina hotels #poiana brasov #sejur

Rina Hotels, confort si servicii de calitate

Rina Vista si Rina Tirol sunt doua hoteluri apartinand lantului Rina Hotels. Ambele sunt amplasate intr-una dintre cele mai frumoase statiuni montane din Romania, Poiana Brasov. Hotelurile ofera servicii de calitate si preturi accesibile, intr-un mediu confortabil si relaxant.


hotel rina vista


Daca iti doresti sa-ti petreci o vacanta intr-una dintre cele mai importante statiuni montane din Romania, alege hotelul Rina Vista si vei sta chiar in centrul statiunii. Hotelul este amplasat in mijlocul naturii, la o altitudine de 1030 metri si la o distanta de 12 km de Brasov.

Sursa foto: Rina HotelsHotelul este structurat pe 6 nivele, oferind o panorama deosebita asupra Masivului Postavarul. Hotelul este dotat cu camere confortabile, foarte potrivite pentru turistii care au nevoie de relaxare. Camerele sunt dotate cu paturi confortabile, mobilier modern, bai cu dus sau cada, televizor prin cablu, telefon, minibar si balcon. Poti alege o camera in functie de nevoile personale, avand la dispozitie mai multe variante: 88 de camere double, 17 camere matrimoniale si o suita.

In cazul in care mergi cu familia si cu cei mici, la hotelul Rina Vista beneficiezi de o gradinita pentru copii. In timpul liber, poti sa te bucuri de sauna si masaj. Alte activitati de vacanta propuse de Rina Vista Hotel sunt drumetiile pe munte, calaria in centrul de echitatie, zborul cu parapanta sau planorul, schiatul, sub supravegherea unui instructor.
Alte servicii puse la dispozitia clientilor hotelului sunt: transfer pe partie, spalatorie, room service, conexiune WIFI si parcare gratuita.

Hotelul ofera, de asemenea, servicii de tip business: 3 sali de conferinta cu o capacitate care variaza intre 25 si 120 de locuri. Clientilor le este pus la dispozitie echipamentul performant necesar desfasurarii conferintelor sau altor evenimente de profil.

Restauranul hotelului are o capacitate de 250 de locuri si ofera preparate din bucataria romaneasca, bavareza si internationala. Restaurantul este locul potrivit pentru diverse evenimente, de la festivitati la cinele de afaceri si cele cine private.

 

hotel rina tirol

 

Cei care isi doresc sa stea intr-un hotel confortabil, modern si elegant, au posibilitatea sa mearga la Rina Tirol, din Poiana Brasov. Hotelul Rina Tirol este potrivit atat pentru turistii dornici de o vacanta la munte, cat si pentru segmentul de afaceri.

Hotelul dispune de 58 de camere ( 4 camere single, 41 camere duble, 4 camere matrimoniale, 6 garsoniere, 2 apartamente president, 1 apartament royal), dotate cu paturi confortabile, mobilier modern, cu un design original, bai cu cadita de dus sau casa, televizor, telefon si minibar.

Sursa foto: Rina HotelsPentru oamenii de afaceri, intalnirile se pot desfasura in Sala Wiena (capacitate de 120 persoane) si in Sala Burg (20 persoane). Salile sunt dotate cu aparatura necesara pentru evenimente business .

Turistii care isi petrec o vacanta in familie in acest hotel beneficiaza de gradinita pentru copii. Alte servicii disponibile sunt: sauna, masaj, transfer la partie, spalatorie, tv cablu, conexiune wireless, parcare gratuita.

In restaurantul hotelului se servesc mancaruri romanesti si preparate din bucataria bavareza si internationala, pregatite de Maestrul Bucatar. Totodata, restaurantul ofera oaspetilor sai o panorama deosebita asupra masivului Postavarul.

Hotelul se remarca prin stilul arhitectural tirolez. Un alt atuu au acestuia il constituie accesibilitatea la cele mai importante centre comerciale din Poiana Brasov.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea