Vacante

#sejururi ieftine #sejur rusalii #vacanta Rusalii # infoturism #concediu #vacanta

Rezerva-ti vacanta de Rusalii si te vei bucura de preturi bune si locuri deosebite

Weekendul prelungit prilejuit de sarbatoarea Rusaliilor este momentul perfect pentru o vacanta departe de casa. Asta poate insemna Romania sau Bulgaria, Turcia ori, de ce nu, poti incerca 3 zile in Italia, Grecia sau Portugalia. Infoturism.ro are pachete avantajoase si merita sa iti faci deja rezervarile.

Mai putin de o luna ne mai desparte de Rusalii, sarbatoarea religioasa care se lasa si la noi cu un weekend prelungit. Mai exact, inclusiv lunea de dupa duminica Rusaliilor, astfel ca de vineri, 17 iunie, pana luni, 21 iunie, e timp berechet de petrecere. La munte sau la mare, in statiunile de la noi sau de peste hotare ceva trebuie sa alegi fiindca ar fi pacat sa nu profiti de aceasta mini-vacanta.

Daca alegi Romania

Pentru ca noi, romanii, suntem ceva mai traditionalisti, s-ar putea sa preferi pentru aceasta sarbatoare un sejur in Romania de Rusalii. In acest caz, o varianta perfecta este Maramuresul. Nicaieri aproape ca nu se respecta traditiile ca in aceasta parte de nord a tarii. Cu 600 de lei poti petrece trei nopti cu pensiune completa la 20 de kilometri de pitoreasca Manastire Rohia.

Fiind deja vara, poti alege sa petreci sejurul la malul marii. Cu 190 de lei ai cazarea asigurata timp de trei nopti si micul dejun inclus intr-un hotel de trei stele din Eforie Nord. Te bucuri in felul acesta de plaja, de soare si de relaxare.

Sinaia, Predeal, Brasov, Stana de Vale, Moneasa ori Baile Felix sunt doar cateva dintre statiunile unde se organizeaza sejururi de Rusalii la preturi avantajoase. Le gasesti pe toate pe portalul infoturism.ro, acolo unde iti poti selecta simplu sejurul in functie de preferintele tale.

Daca alegi sa mergi peste hotare

Daca simti nevoia sa te rupi putin de casa si de tara, atunci probabil ca un sejur de Rusalii in strainatate ti se va potrivi perfect. Hotelurile din statiunile de la malul marii din Bulgaria isi deschid portile si ii asteapta inclusiv pe turistii romani pentru care pregatesc seri speciale. Vei gasi aici vacante pornind chiar si de la 63 se euro pe sejur.

Sejururile in Italia si city break-urile in Portugalia  se pot inscrie si ele cu succes pe lista destinatiilor pentru Rusalii. Cu 160 de euro poti vedea Roma sau Venetia pentru 3-4 zile.

Descarca aplicatiile Last Minute si Oferte Turism si vei avea intotdeauna la indemana instrumentele necesare pentru a-ti rezerva vacantele la preturile cele mai avantajoase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea