Vacante

Revelion pe ritmuri de merengue in Republica Dominicana

“Mica Spanie” se lauda cu numele celui mai frumos pamant din Lumea Noua. Liniile sinuoase ale coastelor montane, tarmul marii, apele turcoaz si nisipul fin o transforma intr-una din atractiile majore pentru vacantele exotice. Daca ti-ai dorit vreodata sa-ti petreci sarbatorile de iarna intr-un loc insorit, alege o excursie de Revelion in Republica Dominicana .

Oferte de Revelion pentru republica dominicana

Pentru o vacanta de 2 saptamani platesti in jur de 2130 de euro. In aceasta suma sunt incluse transportul cu avionul, cazarea de 14 nopti la un hotel de 4 sau 5 stele cu all inclusive. Hotelul iti pune la dispozitii servicii si facilitati precum hidromasaj , piscine, sauna, jacuzzi, golf, spa, tenis, scufundari , etc.

Distractie in Republica Dominicana Villa Reflection

Incepand de la hotelul cu bungalowuri si jacuzzi-ul sub palmieri, pana la barul pe jumatate scufundat in piscina, vei savura doua saptamani de relaxare totala. Poti sa te plimbi prin gradina hotelului plina de cocotieri ale caror fructe coapte pot fi culese de clienti. Spuma alba a apei si ritmurile de merengue si salsa, cockteil-urile tropicale si sporturile acvatice, toate fac o atmosfera din care nu vei vrea sa te mai rupi vreodata. Daca ajungi in Republica Dominicana trebuie neaparat sa vezi si capitala, Santo Domingo, unde vei gasi numeroase muzee, gradini si parcuri. Pentru cei care cauta un oas cu viata de noapte, Santo Domingo este destinatia potrivita. Mai trebuie sa vezi Cascada Limon, aflata intr-o padure tropicala din peninsula Samana. Cu o inaltime de 55 de metri, cascada ofera o priveliste impresionanta si este vizitata anual de mii de turisti. In Statiunea Punta Cana vei avea ocazia sa vizitezi Parcul Manati si sa asisti la spectacole cu delfini sau cai. Mai poti face excursii pe insule precum Saona, Cayo Levantado, Altos de Chavon, Calle el Conde.

Este bine sa stii

  • Capitala. Santo Domingo. Ocupa doua treimi din Insula Hispaniola si a fost considerat prima capitala americana.
  • Clima. Climat tropical – maritim, cu temperaturi intre 27 si 32 de grade vara; iarna temperaturile medii sunt de 22 – 25 grade.
  • Fus orar. -4 ore fata de GMT. Fata de Romania cu o diferenta de 6 ore.
  • Limba oficiala . Spaniola.
  • Moneda nationala. Moneda nationala este Peso dominican, prescurtat DOP. 1 Eur = aprox. 47.20 DOP. Saona Island Republica Dominicana Republica Dominicana   Daca inca nu ti-ai facut planuri pentru Revelion, intra aici si poti castiga o excursie in Turcia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea