Vacante

Revelion pe Continentul Negru in TANZANIA

copac africantigru fotopasari exotice1 Acolo unde apa cristalina a Oceanului Indian scalda coasta sud-estica a Africii si unde pamantul nu este umbrit de nori, acolo unde noi spunem ca regasim si paradis si aventura, este o tara magica numita .Veti fi absolut fascinati de frumusetea peisajelor, dar si de varietatea faunei din numeroasele si rezervatii! Toate aceste minuni ale lumii asteapta sa va implineasca visul unei aventuri de iarna, printr-o experienta incredibila - SAFARI IN AFRICA! Pachetul cu destinatia Tanzania creat de agentia Perfect Tour surprinde prin initiativa si indemn la aventura! Daca sunteti in cautare de inedit, de captivant, sau daca doriti pur si simplu sa iesiti din monoton, oferta noastra nu va va lasa indiferenti! Acordati-va acest rasfat si nu veti regreta alegerea facuta! Revelionul pe Continentul Negru va va reda libertatea ingradita de cotidian! Perioada sejurului este de 15 zile /13 nopti (27.12.2007-09.01.2008), iar pretul este de 3950 Euro / persoana in camera dubla, "Terrace sea view" de 45m2 in Zamani Kempinski. Pentru copii, preturile variaza in functie de varsta, astfel:
  • 3150 Euro / a treia persoana peste 12 ani in camera dubla “Terrace sea view” cu 2 adulti;
  • 2130 Euro / copil 2-11 ani in camera cu 2 adulti;
  • 5150 Euro / persoana in camera single “Terrace sea view”. In pret sunt incluse: biletul de avion, safari conform programului cu pensiune completa, intrari in rezervatii, uz exclusiv in safari a autovehiculului special echipat + sofer / ghid, cazare 7 nopti cu mic dejun la hotel Zamani Kempinski 5*, diverse transferuri. Cazarea se face la hoteluri decorate in stil traditional african, cu camere ce asigura tot confortul. Aici vi se ofera sansa de a pleca in expeditii pentru vizionarea animalelor salbatice cat si puncte de observare a peisajului inedit de pe timpul noptii. In pachet nu sunt incluse: taxele de aeroport (225 Euro/ persoana), asigurarile medicale, excursiile optionale, cheltuielile personale si nici bacsisurile. Puteti calatori in Tanzania fara preocuparea obtinerii vizei, deoarece aceasta nu este necesara. Pentru reusita vacantei Dumneavoastra, recomandam medicatia antimalarie. copil african copyadv1 copytanzania2 copy

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea