Vacante

# revelion 2021 #revelion #vacanta #galerie

Revelion 2021 la Marea Mediterana

Revelionul a devenit cea mai mondena sarbatoare, seara in care vestimentatia, meniul si mai ales distractia trebuie sa fie deosebite. De aceea, locul unde ne petrecem cea mai petrecareata noapte a anului este tot mai important, iar hoteluri si statiuni turistice din tara si din strainatate isi asteapta oaspetii pentru  noaptea cea mare…

O tendinta tot mai apreciata in ultimii ani este sarbatorirea trecerii in noul an la malul marii, departe de frig si zapada. Locul preferat de cei mai multi romani este Antalya, o regiune care se afla in sudul Turciei, la poalele muntilor Taurus, pe litoralul insorit al Marii Mediterane.

Daca vreti sa va simtiti in vacanta de iarna ca in vacanta de vara pe care n-ati avut-o anul acesta, alegeti un Revelion Antalya 2021 si veti beneficia de o experienta  de 5 stele, unde confortul si rafinamentul sunt all-inclusive.

Cand spunem Antalya, vorbim despre un lant de resorturi de lux: Belek, Kemer, Alanya, Lara, Side, cu hoteluri moderne, arhitectura inovativa, gradini exotice, plaje private si o gastronomie mediteraneana care impresioneaza prin varietate si savoare:

Belek

Statiunea Belek este faimoasa pentru plajele luxoase, pentru baile termale sofisticate si terenurile de golf moderne. Alegeti dintre optiunile diverse de cazare in resorturi de 5 stele, precum IC Santai Family Resort, Papillon Ayscha sau Kaya Palazzo Golf Resort.

Copiii vor fi incantati de vizitele la Aqualand, Delfinariu sau la Cascada Upper Duden, iar voi va veti relaxa la zecile de piscine si facilitati spa.

Kemer

Iubitorii de natura gasesc la Kemer un decor natural unic, pentru ca aici muntele coboara in mare, iar peisajul de vis este completat de casutele albe, pitoresti, specifice arhitecturii mediteraneene.

Dincolo de acest aspect idilic, statiunea are hoteluri de lux, este preferata de tineri pentru cluburile si restaurantele sale, iar iubitorii de sporturi nautice vin la Kemer in Moonlight Beach, indiferent de anotimp, sa se bucure de apa si soare.

Alanya

Farmecul mediteranean este la el acasa in Alanya, statiunea cu golfuri pitoresti si un cochet port turistic dar, mai ales, locul unde petreceti un Revelion unic, in preajma celei mai spectaculoase fortarete otomane, cu 150 de bastioane.

Gasiti aici vestigii antice deosebite, pentru ca orasul are vechi radacini elene, se numea candva Coracesium, adica “Cuibul corbului”. Va puteti plimba pe treptele de caramida rosie ale Cleopatrei sau pe nisipul cenusiu al plajelor salbatice.

Lara

Pentru o distractie pe cinste de Revelion alegeti acest Las Vegas de pe litoralul turcesc al Marii Mediterane. Gasiti aici facilitati de agrement pentru toate varstele si pentru toate gusturile: cluburi, restaurante, sali de jocuri, spectacole in aer liber, sporturi nautice, excursii exotice printre palmieri si arbori de eucalipt.

Side

Romanticii in cautarea unui Revelion special gasesc in Side locul ideal, pentru ca este vorba despre un orasel mediteranean devenit in ultimii ani o statiune cocheta.

Localitatea este situata pe o mica peninsula plina de vestigii arheologice, care se mandreste si cu un vechi port pescaresc, unde plimbarile in doi au un farmec aparte, printre casute si barci, cu marea pretutindeni.

Alegeti locul preferat pentru un Revelion 2021 in Antalya, la Marea Mediterana si transformati noaptea dintre ani intr-o petrecere de neuitat, cu show-uri live, ritmuri exotice si specialitati culinare deosebite.

Sursa foto: https://www.piqsels.com/en/public-domain-photo-zhfpa

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea