Vacante

#revelion 2010 #vacanta de sarbatori #mauritius #europa #maramures #bulgaria

Revelion 2010, din Europa pana in insule

De Anul Nou, pietele de Craciun europene, statiunile montane, destinatiile traditionale romanesti si plajele exotice sunt cele mai atractive destinatii de vacanta.

Iti prezentam in continuare cateva oferte si destinatii pentru revelionul 2010.

Revelion traditional romanesc

Una dintre destinatiile predilecte pentru sarbatorile de iarna ramane Maramuresul. Un pachet de revelion costa 850 lei de persoana si include 4 nopti cu demipensiune, conform agentiei Exclusive Holidays. Cei care doresc sa opteze pentru cina festiva de revelion platesc 150 lei de persoana.

Turistii pot face plimbari prin zona si excursii in Barsana, Sighet sau Sapanta, astfel de excursii costand in jur de 60 lei de persoana pentru grupurile de minim 5 persoane.

Revelion 2010 in Europa

Ofertele de sarbatori in metropolele europene sunt concepute de operatori in doua sau trei variante: cu autocarul, cu avionul sau individual, oferind o mai mare flexibilitate. Astfel, daca iti faci rost de un bilet de avion al un pret avantajos, poti opta pentru un pachet de revelion in Paris la 198 euro de persoana, conform tour operatorului Grafos. Oferta asigura 4 nopti de cazare cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele din capitala Frantei.

Londra constituie de obicei o destinatie scumpa de vacanta, insa preturile pentru revelionul 2010 sunt accesibile. Una dintre cele mai inedite oferte este revelionul medieval, cu un program conceput pentru aceasta tematica. Masa de revelion imbie petrecaretii cu somon scotian marinat, copt si asezonat cu creveti de atlantic, pe un pat de legume mediteraneene. In prima zi a noului an se poate asista la “Parada de Anul Nou” care are loc pe strazile Londrei. Un astfel de pachet de vacanta costa 639 euro de persoana, conform agentiei AATravel.

Revelion 2010 in Bulgaria, cu preturi accesibile

Unele dintre cele mai mici preturi pentru revelionul 2010 le gasesti in pachetele pentru Bulgaria. Majoritatea destinatiilor pentru aceasta tara sunt in statiunile montane, in Bansko si Borovets , insa exista si oferte pentru statiunile de pe litoral. Pentru turistii care doresc sa incerce alte statiuni montane decat cele din Austria, Franta sau Italia, o zona precum Bansko reprezinta o destinatie buna de vacanta, aici aflandu-se cel mai modern centru de schi al tarii.

Totodata, Bulgaria este preferata ca destinatie de sarbatori gratie apropierii de Romania.

Astfel, in Bansko, o camera costa 66 euro pe noapte, intr-un hotel de 4 stele, conform agentiei Al Tours.

In statiunea Constantin si Elena , un pachet de 3 zile costa 167 euro de persoana, conform agentiei Deea Travel. Pachetul asigura cazarea all inclusive intr-un hotel de 3 stele si cina festiva de revelion.

Revelion exotic la pret mic

Turistii care doresc sa faca plaja de revelion gasesc cazare la preturi accesibile in insulele exotice. In Oceanul Indian, Mauritius este destinatia destinatia ideala de vacanta, cu lagune cu apa calda si o foarte mare diversitate de sporturi acvatice. In timpul liber se viziteaza Gradina Botanica Pamplemousse, Muzeul Zaharului, se fac excursii cu catamaranul, calatorii cu scooterul subacvatic etc.

Pentru o camera intr-un hotel de 4 stele cu demipensiune platesti de la 112 euro de persoana, conform agentiei Perfect Tour. Biletul de avion costa de la 1212 euro de persoana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea