Vacante

#restaurante celebre #restaurante #restaurante praga

Restaurante celebre din Praga

Praga este unul dintre cele mai frumoase si apreciate orase europene si este considerata un adevarat muzeu in aer liber. O metoda simpla de a descoperi metropola este sa faci plimbari lungi pe jos. Cand ti se face foame, alege unul dintre restaurantele celebre in Praga, astfel incat sa ai parte de o experienta culturala completa.

Praga are multe restaurante bune, care isi impresioneaza in mod placut clientii inca de la intrare. Decorul somptuos, locatia cu vedere panoramica, preparatele rafinate si preturile accesibile sunt cateva dintre avantajele oferite de aceste restaurante.
 

Restaurantul Bellevue


Bellevue este unul dintre restaurantele de top din Praga. Aflat in Old Town, Bellevue ofera privelisti asupra raului, Podului Charles si Castelului Praga. Clientii pot alege din meniu preparate diverse, de la foie gras si peste la friptura de miel sau rata. Unele dintre cele mai fine vinuri din Republica Ceha se gasesc la acest restaurant. Preturile se situeaza in grila de sus, iar rezervarea este obligatorie.
 

Chagall's Restaurant


Chagall's Restaurant este un restaurant de talie medie, aflat in centrul orasului vechi. Chagall's Restaurant face parte din lista celor mai bune restaurante din Praga gratie calitatii deosebite a mancarii servite la preturi accesibile. Meniul este compus din preparate cehe si internationale, realizate din ingrediente proaspete, de sezon. In zilele calduroase se poate lua masa afara, pe terasa.
 

Restaurantul Piano Terra At Villa Richter


Cei care doresc sa ia masa la inaltime pot merge in Piano Terra At Villa Richter. Acesta este unul dintre cele mai bune restaurante din Praga unde se poate manca cu bani putini. Gazduit intr-o cladire istorica, de secol XIX, Piano Terra At Villa Richter se afla pe deal, chiar mai jos de Castelul Praga, intr-o zona cu plantatii de vita-de-vie. De pe terasa, clientii se bucura de o panorama asupra orasului. Cei care iau masa aici au de ales intre preparatele traditionale cehe si bucataria internationala.

Sursa foto : youtravel.wordpress.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea