Vacante

#restaurante celebre # restaurante cu specific #restaurante #restaurante new york

Restaurante celebre din New York

New York este una dintre destinatiile de top in materie de arta culinara. Orasul are multe restaurante foarte bune, cu bucatari renumiti, iar preturile sunt pentru toate buzunarele.

Bucatarii celor mai bune restaurante au primit stele Michelin si au fost premiati de publicatiile recunoscute din domeniu. Cele mai mici preturi se situeaza undeva in jurul sumei de 30 de dolari. Cele mai bune restaurante din New York se gasesc in Manhattan si in Brooklyn. In general, astfel de restaurante au specific american sau frantuzesc, iar preparatele sunt interpretate intr-un stil modern, contemporan.
 

Restaurantul Daniel


Daniel este un restaurant de 5 stele din Upper East Side, New York. Restaurantul are specific francez si este cunoscut ca unul dintre cele mai bune din oras. Clientii pot alege dintre preparatele franceze din meniu, realizate in stil contemporan. Ambienta este asigurata de un decor cu mobilier elegant, cu elemente neoclasice. Preturile pornesc de la 50 dolari.
 

Restaurantul Aureole


Restaurantul Aureole este cotat la 4 stele plus si are specific american. Aflat in Manhattan, aproape de Theatre District si Times Square, Aureole isi serveste clientii cu preparate americane moderne, cu ingrediente de la ferme. Preturile se situeaza intre 31 si 50 dolari.
 

Restaurantul Dressler


Dressler este un restaurant nepretentios, cu mancare buna, recomandat pentru zona Brooklyn. Meniul este compus din preparate din bucataria americana contemporana. Preparatele sunt accesibile, realizate cu ingrediente de sezon. Bucatarul a primit o stea Michelin in 2008, 2009 si 2010. Preturile se situeaza intre 31 si 50 dolari americani.
 

Restaurantul Le Bernardin


Restaurantul Le Bernardin se afla in Manhattan si are specific frantuzesc. Restaurantul a fost premiat de mai multe ori, in Lista lui Zagat, in New York Times si Michelin Guide's. Le Bernardin este apreciat ca unul dintre cele mai bune restaurante din lume pentru preparatele din fructe de mare. Preturile pornesc de la 50 de dolari.

Sursa foto : foilball.com
 

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Ce trebuie sa faci de Sfantul Ilie, ca sa nu-l superi

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Sfaturi pentru vacante si calatorii in siguranta

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Cuibul vulturilor sau “Cuibul lui Dumnezeu”? Stepantsminda, Caucaz

Experti Vacante & Calatorii

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.