Vacante

#zbor #relaxare #spa #aeroport

Relaxeaza-te intre zborurile cu avionul! 4 aeroporturi dotate cu centre spa

Esti nevoit sa faci numeroase escale in calatoriile tale cu avionul in vacante sau delegatii profesionale? Alunga oboseala cauzata de drumurile lungi si asteptarile interminabile dintre doua sau mai multe zboruri cu terapii si masaje de relaxare in lounge-urile sau centrele spa amenajate direct in incinta aeroporturilor. Afla daca aeroporturile pe care circuli frecvent sunt dotate cu astfel de centre de relaxare!


1. Timeless Spa (Dubai International Airport)


Dubaiul, tara unde luxul domneste si rasfatul turistilor este o obisnuinta, nu putea lipsi din topul aeroporturilor care pun la dispozitia calatorilor metode de relaxare eficiente in spa-uri sau lounge-uri.

Aeroportul International din Dubai dispune de nu mai putin de trei centre "Timeless Spa", toate situate in Terminalul 3.


2. Back to Life Spa (Amsterdan Schiphol Airport)

Blocarea pe perioade nedeterminate in Aeroportul Schiphol din Amsterdam nu este deloc o sursa de stres pentru turistii care nimeresc acolo.

Centrul Back to Life Spa, situat in incinta aeroportului, ofera acestora terapii inedite si revolutionare de infrumusetare si relaxare, astfel incat sa fie complet destinsi si energici in calatoriile lor.


3. Elemis Travel Spa (London Heathrow Airport)

Turistii care ajung sa stationeze pe Heathrow din Londra pot beneficia de tratamente corporale si faciale rapide pentru eliminarea stresului si a oboselii, dar si pentru redarea starii de bine, in centrul Elemis Travel Spa, situat in Terminalurile 3 si 5 ale aeroportului.


4. XpresSpa (John F. Kennedy International Airport)

Lantul XpresSpa cuprinde centre in mai multe aeroporturi din lume, insa exista nu mai putin de sase locatii de acest fel in principalul nod aerian international din New York (SUA).

Serviciile oferite de centrele XpresSpa cuprind tratamente si terapii de infrumusetare adaptate nevoilor si timpului de care dispun turistii. Exista pachete de masaje si terapii concepute pentru cei care fac escala in aeroport si au putin timp la dispozitie pentru sedintele de relaxare si tratamente complexe, de lunga durata, pentru cei care "aterizeaza" in aeroport dupa un zbor lung si obositor si au nevoie sa isi reincarce bateriile.

Sursa foto: berelax.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea