Vacante

#Regeneration Therapy #Iaki spa #IAKI #Hotel IAKI

Regeneration Therapy la Iaki Spa, pentru o vacanta de neuitat

Ce poate fi mai minunat decat vara la mare? Ne bucuram din plin de apa sarata a marii, de soarele stralucitor si totusi...pielea noastra poate fi foarte afectata. Stim cu toti ca nu trebuie sa ne lipseasca cremele cu factor de protectie si cei 2 litri de apa dar ce putem face in plus pentru a avea o piele cu adevarat sanatoasa, catifelata, rasfatata?

 

Regeneration Therapy este creat special pentru a satisface necesitatile unui tegument expus radiatiilor UV. Ritualul corporal se bazeaza pe puterile miraculoase ale cocosului debutand cu un scrub delicios si delicat cu fulgi de cocos si ulei de vanilie. Eliminam astfel impuritatile si celulele moarte de pe suprafata pielii in timp ce vanilia ne linisteste si ne relaxeaza.

Dupa un dus racoros continuam cu un masaj relaxant cu ulei de cocos aplicat de maini dibace.

Despre uleiul de cocos trebuie sa stiţi ca are numeroase beneficii, ca este un produs de înfrumuseţare datorita proprietaţilor sale antibacteriene si antifungice. Este hidratant si foarte grijuliu cu epiderma noastra.

In plus, Ayurveda, medicina antica indiana, clasifica uleiul de cocos drept ulei racoritor pentru ca este foarte eficient in calmarea mancarimilor pielii dupa arsuri solare. Nu uita ca uleiul de cocos blocheaza razele UV cu pana la 30%, deci vei fi pregatit pentru expunerea la soare.

Te asteptam la Iaki Spa, intr-o atmosfera calda si destinsa sa beneficiezi de Regeneration Therapy, un ritual corporal relaxant, regenerant si “delicios” special conceput pentru a prevenii uscarea si exfolierea pielii.

Pe langa noutatea verii, oaspetii hotelului pot beneficia de o multitudine de masaje, terapii corporale si tratamente faciale pentru toate categoriile de varsta dar si de sala de fitness, piscina semiolimpica, saune, jacuzzi, cascade cervicale si dus emotional.

De asemenea, terapia revolutionara Iyashi Dome face posibila Regenerarea, Slabirea si Purifierea prin echilibrarea organismului din interior.

Iaki Spa face parte din complexul hotelier IAKI.

CONTACT
Iaki Spa Mamaia
Tel. 0241 831 192
Fax. 0241 831 169
Mail: Spa@iaki.ro
www.iakispa.ro
www.iaki.ro
facebook Iaki Spa
 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea