Vacante

#vacanta bulgaria # vacanta romania #reduceri #litoral romania #vacanta

Reduceri uriase la vacantele in Romania si Bulgaria. Cand incep promotiile

Vacante la preturi promotionale la sfarsitul verii! Operatorii de turism anunta reduceri uriase pentru romanii care vor sa isi petreaca vacanta la mare, in tara, sau chiar la vecinii bulgari. Dupa 20 august, vacantele la mare vor fi si cu 40% mai ieftine

 

"Chiar daca vara este la final, sezonul vacantelor pe litoral nu s-a terminat. Cei care mai au planuri de concediu in a doua jumatate a lunii august vor avea o surpriza mai mult decat placuta in momentul in care isi vor cauta cazari. Reprezentanti ai principalului operator de turism specializat in sejururi pe litoralul Marii Negre, fie ca vorbim despre cel romanesc sau cel bulgar, au anuntat ca preturile la vacantele la mare vor scadea cu pana la 40%. „Preturile scad cu pana la 40% pe litoral, in Romania si in Bulgaria”, anunta IRI Travel, principalul turoperator specializat in vacante pe litoralul Marii Negre – Bulgaria si Romania.

In cazul litoralului romanesc, valoarea pachetelor de vacanta se va reduce cu aproape 30%, in timp ce, pentru Bulgaria, reducerile vor ajunge, dupa 20 august, pana la 40%. „Pentru Romania, dupa 23 august ne asteptam la o scadere a preturilor cu aproximativ 30%, in timp ce, pentru Bulgaria reducerile vor ajunge, dupa 20 august, pana la 40%. Ambele destinatii s-au bucurat de o vara aproape fara restrictii, iar viitoarele oferte nu fac decat sa creasca si mai mult apetitul turistilor pentru concedii aproape de casa”, a declarat Lucian Badircea, CEO IRI Travel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea