Vacante

Reduceri la biletele CFR

CFR suplimenteaza trenurile spre litoral si ofera reduceri pentru biletele de tren.

Litoralul romanesc si-a incheiat pregatirile pentru primirea turistilor, insa deocamdata nimeni nu pare interesat sa-si inceapa vacanta acum. Din cauza lipsei clientilor, unii patroni inca nu au deschis localurile, asteptand a doua jumatate a lunii iunie, cand se spera ca litoralul va fi mai animat.

O incurajare si un indemn in acest sens vine din partea CFR-ului, care va suplimenta numarul trenurilor cu legatura directa cu litoralul romanesc, din principalele orase ale Romaniei.

Calatorii beneficiaza de reduceri la transport pentru grupurile mici, intre 2 si 5 persoane, pentru transportul din weekend sau pentru achizitionarea biletelor de calatorie dus-intors.

Turistii care se vor indrepta spre litoral pot alege oferta “Minigrup 2 – 5”, care este valabila 5 zile din 7 ale saptamanii (exceptie vineri si duminica), cu reduceri intre 10% si 25%, pentru toate categoriile de tren, la clasa a II-a. Daca din grup fac parte si copii sau adolescenti cu varste pana in 18 ani, atunci se calculeaza doi copii = un adult. Pentru numere impare, ultimul copil se considera adult (un grup de 3 copii/adolescenti inseamna 2 adulti).

O alta posibilitate o reprezinta “Cartea VSD”, pentru zilele de vineri, sambata si duminica. Pentru “calatoria dus-intors” se acorda o reducere de 10%. Cartea VSD acorda dreptul de a efectua in cursul fiecarui weekend din perioada de valabilitate o calatorie dus-intors la alegerea calatorului, cu o reducere de tarif:

- 60% pentru tineri sub 26 de ani, la trenurile personale, clasa I -a sau a II-a;- 50% pentru ceilalti calatori, la trenurile personale, clasa I -a sau a II-a;- 35% la trenurile accelerate clasa I-a sau a II-a;- 30% la trenurile rapide clasa I-a sau a II-a;

- 25% la trenurile intercity clasa I-a sau a II-a.

Pentru trenurile accelerate, rapide si intercity se plateste integral tariful tichetului de rezervare.

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Ce trebuie sa faci de Sfantul Ilie, ca sa nu-l superi

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Sfaturi pentru vacante si calatorii in siguranta

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Cuibul vulturilor sau “Cuibul lui Dumnezeu”? Stepantsminda, Caucaz

Experti Vacante & Calatorii

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Unde poti inota cu delfinii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.