Vacante

#charter grecia #oferte vara 2013 #oferte Early Booking #cocktailholidays.ro #reduceri sejur #charter Spania #vacante cocktailholidays.ro

Reduceri aniversare de la Cocktail Holidays pentru charterele verii

Reduceri aniversare de la Cocktail Holidays pentru charterele verii

Tour operatorul Cocktail Holidays implineste anul acesta 20 de ani de activitate pe piata de turism din Romania. Cu aceasta ocazie isi rasplateste turistii cu oferte aniversare.


Adriana Goicea, Manager General Cocktail Holidays a declarat: “Suntem incantati de realizarile noastre din cei 20 de ani de activitate si cel mai mult ne bucura feedback-ul pozitiv cand vine vorba despre calitatea serviciilor turistice pe care le oferim. Noi selectam cu multa grija hotelurile din ofertele noastre, dupa ce in prealabil le-am vizitat, alegem cei mai buni parteneri si un exemplu este compania nationala Tarom cu care operam zborurile directe catre destinatiile noastre de charter, suntem transparenti si afisam ofertele cu toate taxele incluse. Toate aceste “detalii” fac cu siguranta diferenta intre noi si alti competitori de pe piata.”

Anul aniversar aduce si oferte pe masura pentru turistii Cocktail Holidays. In aceasta categorie se inscrie si promotia “Cocktail Deal” valabila pana pe 30 aprilie 2013. Timp de 5 zile, orice rezervare pe una dintre cele 10 destinatii charter Cocktail Holidays este insotita de un dublu discount: reducere 50 euro / persoana - “Cocktail Deal”, cumulata cu reducerea early booking aplicata pachetelor.

Tarifele includ 7 nopti de cazare cu tipul de masa conform fiecarui hotel, zbor direct operat de Tarom, taxe aeroport, transferuri, asistenta turistica in limba romana, asigurare medicala si storno, indiferent de varsta. Tarifele pachetelor pornesc de la 261 euro/persoana, dupa cum urmeaza:

Creta de la 280 euro/persoana/sejur 7 nopti

Rodos de la 265 euro/persoana/sejur 7 nopti

Kos de la 261 euro/persoana/sejur 7 nopti

Corfu de la 261 euro/persoana/sejur 7 nopti

Santorini de la 290 euro/persoana/sejur 7 nopti

Mykonos de la 319 euro/persoana/sejur 7 nopti

Antalya de la 349 euro/persoana/sejur 7 nopti

 

Sharm El Sheikh de la 475 euro /persoana/sejur 7 nopti

Mallorca de la 466 euro/persoana/sejur 7 nopti

Tenerife de la 693 euro/persoana/sejur 7 nopti

Pentru mai multe detalii: www.cocktailholidays.ro

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele