Vacante

# turism pandemie #pandemie

Record in timpul pandemiei: care a fost cea mai lunga rezervare la o cabana din Romania?

O rezervare turistica record a fost realizata prin intermediul unei platforme online in timpul Pandemiei cu Covid-19. O tanara familie a rezervat o cabana in munti timp de noua saptamani. Este o familie tanara cu un copil care si-a facut o rezervare record in luna mai intr-un sat linistit, indepartat de la poalele muntilor Cozia.

De fapt, cabanele moderne sunt cele mai cautate unitati de cazare de pe platfomele online de booking in aceasta perioada, langa casele din copaci si unitatile de glamping.

Pentru a avea un concediu perfect planifica din timp traseul rutier pentru a avea o calatorie fara incidente.

Daca noua saptamani au reprezentat cea mai lunga rezervare de pe platforma, cea mai mare suma cheltuita intr-o unitate de cazare a fost de 1.968 de euro.

In doar sase luni de existenta, o aplicatie de turism local a reunit 100 de unitati de cazare si experiente de calatorie si a creat peste 700 de rezervari pentru clienti. 268 de rezervari au fost inregistrate doar in luna mai din cele 800 in ultimele 6 luni.

100% din unitatile de cazare sunt rezervate integral in lunile iunie, iulie si august, in jur de 15% avand toate weekendurile rezervate in intregime in timpul verii.

In Romania era nevoie de o astfel de platforma care a reunit 100 de parteneriate: peste 70 de unitati de cazare in toata tara, de la cabane si case traditionale la case de copaci si peste 20 de experiente de calatorie, de la excursii cu bicicleta in zona Rosia Montana pana la excursii in care poti vedea bizoni, ursi, poti face rafting sau participa la clase de olarit.

Turismul autentic este sansa Romaniei de a se relansa ca tara. Vestea buna este ca interesul pentru Romania este in crestere. Desi abia suntem la inceputul lunii iunie, 10% din unitatile de cazare sunt deja rezervate integral pentru perioada iunie-august.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea