Vacante

#vacanta #croatia #destinatii de vacanta #vacanta croatia #altours #sibenik

Recomandarea saptamanii de la Altours - Croatia - Sibenik

Croatia, una din putinele destinatii turistice care te lasa pur si simplu fara cuvinte, transforma orice vizitator intr-un iubitor de frumos, intr-un fotograf senzational si cu siguranta intr-un turist fidel. Una dintre cele mai frumoase locatii de vizitat in Croatia – preferata de catre clientii din Romania se afla la cativa pasi de Sibenik – Complexul hotelier Solaris.  

Complexul hotelier Solaris  este compus din cinci hoteluri de 4* si 3*. Serviciile oferite de aceste hoteluri sunt de o calitate exemplara. De retinut este ca acest complex este localizat la doar 5 km de orasul Sibenik unde se ajunge foarte repede, clientii preferand sa faca si ceva cumparaturi din Croatia. Solaris este locul unde aveti posibilitatea de a va distra in Aquapark, de a lua cina in satul dalmatian, de a practica golful, de a face o mica plimbare pe mare cu Corabia Piratilor si multe alte posibilitati de a petrece timpul liber. E locul unde te simti liber, relaxat, toate simturile fiind incantate de frumusetea peisajelor, de confortul hotelurilor sau de aromele bucatariei dalmate.

Cateva particularitati la hotelurile din acest complex sunt:

Hotel Ivan Solaris 4* - hotelul este destinat in principal laturei business combinata cu relaxare. Diferenta dintre camerele superioare si cele deluxe consta in faptul ca cele superioare au paturi twin iar cele deluxe pat matrimonial (180 cm latime cu 200cm lungime). Camerele family au in fiecare camera paturi twin alaturate. Aici nu sunt balcoane, wi-fi se gaseste in camera contra cost, in lobbyul hotelului acest serviciu fiind gratuit. E bine de stiut ca sezlongurile sunt gratuite la piscina insa nu si la plaja (7 euro/zi, respectiv 54 euro/saptamana de camera) care este amenajata cu pietricele intrarea in apa facandu-se lin. Acest hotel are 2 piscine interioare  cu apa dulce si 2 cu apa sarata.

Hotel Andrija 4* este un hotel pentru familie renovat in 2013. In camerele family pot incapea 4 persoane sau 2 adulti + 3 copii gratuit sub 12 ani. Deasemena au si camere cu paturi suprapuse 2 adulti + 3 copii dintre care unul trebuie sa fie infant.

Hotel Iacov 3*- este un hotel asemanator cu hotelul Andrija , cu care are in comun restaurantul si piscina.

Un aspect foarte placut il reprezinta combinatia dintre mare si padure care se gaseste la acest complex. Poti sta la plaja pe sezlong, iar cand soarele arde foarte tare te poti ascunde la umbra sub un pin sau brad.

Hotel Niko 4* are camerele largi cu balcon unde pot fi cazati 2 adulti si doi copii si contin o canapea mare spre deosebire de Ivan Solaris unde nu exista aceasta posibilitate.

Complexul este cea mai buna varianta de cazare in zona Sibenik oferind toate serviciile de care clientii au nevoie. Pentru toate hotelurile painea si produsele de patiserie/cofetarie se pregatesc in cadrul complexului, savoarea acestora fiind unica.

Excursiile organizate cu Corabia Piratilor se transforma in aventuri memorabile atat pentru adulti cat si pentru copii, complexul Solaris fiind foarte bine plasat pentru a intreprinde diverse excursii de 1 zi – excursii care vor face ca vacanta sa fie una de neuitat.

Drumurile foarte bune transforma Croatia in destinatia numarul unu de vizitat cu autoturismul intrand alaturi de Bulgaria si Grecia in randul select al tarilor preferate de catre clientii din Romania.

Despre vacanteinbulgaria

S.C. ALTOURS S.R.L. – a fost infiintata in anul 2002 - iar acum - dupa 10 ani de activitate este o agentie de turism respectata atat de catre clienti cat si de catre partenerii sai. Serviciile oferite in cadrul agentiei de turism sunt complete si cuprind, bilete de avion, servicii de cazare pentru clientii business, pachete de servicii turistice interne (litoral, munte, balneoturism, agroturism, pachete culturale), pachete de servicii externe (Bulgaria, Turcia, Grecia, Croatia, etc).

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea