Vacante

#pensiuni #antrec #vacante la tara #oferte #program

Programul Vacante la tara propune sejururi rustice

Daca ai la dispozitie cateva zile de vacanta si iti doresti sa ti le petreci undeva in Romania, poti gasi sejururi la preturi promotionale in zone precum Sibiu, Suceava, Maramures, Covasna, Constanta sau brasov .

Ofertele sunt incluse in programul “ Sibiu, Vrancea.

Programul este destinat turistilor care isi doresc o vacanta in aceasta perioada si pana la jumatatea lunii iunie, care reprezinta inceputul sezonului de vara. Pachetele propuse includ 6 zile (5 nopti de cazare) in camera dubla, de duminica pana vineri. La o pensiune de 2 margarete , sejurul costa 150 lei de persoana, in timp ce la pensiunile de 3 si 4 margarete, pretul este de 195 lei.Pensiunile isi atrag clientii prin frumusetea naturala a zonelor si prin bucataria traditionala locala. Potrivit ANTREC , multe pensiuni ofera in acest an, ca bonus, un mic dejun traditional alcatuit din branzeturi , oua, dulceata, miere, chec etc. Programul Vacante la tara , aflat la cea de-a XV-a editie, se desfasoara in perioada 11 aprilie - 18 iunie 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea