Vacante

#anat #inscrieri timpurii #early booking

Programul ANAT de anticriza, Inscrieri Timpurii, aduce oferta de vara 2009

Circa 20 de hoteluri s-au inscris in programul de anticriza propus de ANAT, cu reduceri pentru sezonul estival de pana la 30%.

La jumatatea lunii decembrie 2008, ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania) a anuntat un proiect de promovare a turismului romanesc printr-un program Early Booking. Principalul scop al programului, anuntat de ANAT, este acela de a veni ca o solutie la efectele crizei financiare asupra turismului romanesc.

Intre timp, programul a fost redenumit “ Inscrieri Timpurii” si implica acordarea de discounturi turistilor care isi achizitioneaza vacanta cu mult inainte de sezon. Noul nume face o departajare clara intre ofertele de tip Early Booking, care exista in mod obisnuit pe toata durata anului, inainte de inceputul sezonului de vacanta si ofertele operatorilor turistici care participa la proiectul ANAT.

Circa 20 de unitatile de cazare inscrise in program

Potrivit unui comunicat de presa ANAT, pana acum s-au inscris hoteluri din principalele statiuni de pe litoralul romanesc: Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Venus, Neptun, Mangalia, Vama Veche si Jupiter. Acestora li se adauga cele mai cunoscute statiuni montane, Sinaia si Brasov, precum si Baile 1 Mai din Bihor. Lista detaliata o gasesti aici.

Propus de asociatiile profesionale de turism (Patronatul ANAT, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) si Asociatia de Promovare Turistica Litoral), inscrieri timpurii propune reduceri pentru turisti de pana la 30%, la biletele cumparate pentru sezonul estival, in structurile de cazare din Romania.

De exemplu,la un hotel de 4 stele din Predeal, se acorda reduceri de 30% pentru rezervarea si plata facute cu 90 de zile inainte de data inceperii sejurului. Pentru rezervarile si platile facute cu 60 si 30 de zile inainte, reducerile oferite prin Inscrierile Timpurii sunt de 20% si respectiv, 10%.

Conditii ale programului Inscrieri Timpurii

Programul se desfasoara in perioada 1 februarie – 31 martie 2009 , indiferent de perioada aleasa de catre beneficiar pentru sejur. Inscrierile se fac cu acceptul acestuia in privinta biletelor care sunt nerambursabile si netransmisibile. Alte detalii gasesti in articolul Early Booking (Inscrieri Timpurii), un program anticriza in favoarea turistilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea