Vacante

#programe pentru seniori #sejururi pensionari #sejururi ieftine #vacanta ieftina

Programele de vara pentru pensionari, varianta optima de relaxare la pret redus

Vacanta nu este exclusa in cazul pensionarilor. Oamenii in varsta, care nu mai sunt activi profesional, au si ei dreptul la relaxare departe de casa. Special pentru ei, operatorii din turism au creat pachete care sa corespunda nevoilor si dorintelor acestora.

La munte sau la mare, oricine merita o vacanta, indiferent de varsta. Si, la urma urmei, doar economisim un an intreg pentru o saptamana intr-un loc deosebit, unde sa ne reincarcam bateriile si de unde sa ne intoarcem „ca noi”.

Ei bine, pentru ca spuneam faptul ca nu doar tinerii sau cei care lucreaza zi de zi viseaza si au nevoie de un concediu, iata cateva dintre variantele pe care le au la dispozitie parintii sau bunicii nostri pentru o vacanta relaxanta la preturi rezonabile.

Sejururi in Romania

Primul lucru la care te gandesti atunci cand vine vorba despre pensionari este o statiune balneara. Baile Herculane, Baile Felix, Baile Olanesti ori Sangiorz Bai sunt doar cateva dintre statiunile unde proprietarii de hoteluri si pensiuni au creat pachete turistice pentru pensionari.

Sase nopti la un hotel de trei stele din Baile Herculane costa 345 de lei. Practic, o vacanta destinata pensionarilor la o baza de tratament cu piscine cu apa termominerala, perfecta pentru tratarea diferitelor afectiuni inerente varstei a treia.

Un sejur pentru pensionari in Delta Dunarii costa aproximativ 720 de lei, in pret fiind inclus si transportul.

Si tot in Romania, pensionarii mai pot petrece un sejur in Bucovina, la Gura Humorului, intr-o zona linistita si discreta, de unde pot vizita celebrele manastiri, sau cateva zile la Mamaia, la Murighiol sau chiar in frumosul Maramures.

O oferta vasta este disponibila pe portalurile infoturism.ro sau oferteturism.ro.

Sejururi in strainatate

Programe pentru seniori sunt si peste hotare. Se poate alege intre Italia, Marea Britanie, Portugalia, Grecia, Cipriu, Malta, Muntenegru, Bulgaria ori Spania si chiar Emiratele Arabe, Israel si Egipt.

Astfel, cu 1.500 de lei poate fi achizitionat un pachet in superba Florenta, la un hotel de 4 stele, asezat intr-un loc foarte linistit, la o aruncatura de bat de Spa-uri si de centrul orasului. In pret este inclus transportul cu avionul si cazarea pentru 7 nopti.

Cu doar 700 de lei, in schimb, se poate petrece o vacanta in Turcia,  la Istanbul, de doar trei nopti, sau in Bulgaria, la Albena, pentru cinci nopti.

Varstnicii mai nostalgici au ocazia sa opteze pentru pachete special create pentru ei la Moscova sau Sankt Peterburg.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea