Vacante

#all inclusive #mamaia #neptun #costinesti #jupiter #cazare

Pro all inclusive pe litoralul romanesc

In acest an, pe litoralul romanesc beneficiezi de mai multe hoteluri in regim All inclusive. Pentru ca acest sistem este inca la inceput in Romania, se poate decide mai greu daca merita sa-ti dai banii pe o astfel de oferta aici, avand in vedere ca Grecia, Turcia si Bulgaria au deja o traditie all inclusive . Ne-am gandit asadar sa-ti prezentam cateva motive pro si contra acestei alegeri.

Totul depinde de asteptarile tale in ceea ce priveste un pachet de vacanta.

La ce te poti astepta de la un pachet All Inclusive pe litoralul nostru

Hotelurile care practica regimul de cazare all inclusive de pe litoralul romanesc sunt aproximativ 10 la numar si se afla in Mamaia, Costinesti, Jupiter , Saturn si Neptun. Ai posibilitatea sa alegi intre seriile de 6, 7 sau 8 nopti de cazare.

Daca alegi un sejur de 8 nopti intr-o statiune cum este Jupiter, vei plati 2,088 lei in august si 1,646.4 lei in luna septembrie. In aceasta suma ti se asigura:

- cazarea intr-o camera dubla la hotel de 3 stele; camera este dotata cu TV, minibar, telefon si baie
mic dejun, pranz si cina, toate de tip bufet suedez

- doua gustari pe zi, dupa micul dejun si pranz (snacks-uri, cafea, ceai la lobby bar si barul de la piscina)

- acces gratuit la sauna si sala de fitness

- pastrarea obiectelor de valoare.

Pro all inclusive pe litoralul romanesc

Pretul. Preturile pe noapte la hotelurile romanesti all inclusive de pe litoral sunt asemanatoare cu cele din Turcia sau Bulgaria. Totusi, exista cazuri in care in tara platesti 42 euro pe noapte, in timp ce la bulgari, acelasi all inclusive este 46 euro.

Reducerile pentru copii. Intr-o oferta de tip all inclusive, pentru copiii intre 5 si 15 ani se achita 50% din valoarea suplimentului de all inclusive.

Acces si servicii gratuite. Oferta garanteaza accesul gratuit la piscina hotelului, in spa, la sauna sau in sala de fitness.

Apropiere de plaja. Adesea se intampla ca pe litoralul strain sa fii cazat la distanta de plaja, in timp ce acasa hotelul este situat in apropierea plajelor.

Distanta mai mica. Daca te grabesti sau nu ai decat un weekend la dispozitie ca sa mergi la mare, faci incomparabil mai putine ore pe litoralul romanesc, decat sa mergi 7 – 8 ore peste granita, doar ca sa ai sistem all inclusive .

Maine poti afla care sunt argumentele contra ofertelor all inclusive la noi pe litoral.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea