Vacante

#revelion #vacanta

Preturi pentru revelion 2008

Preturile la ofertele pentru Revelionul 2008 variaza in functie de destinatie. Cele mai solicitate, la sfarsitul acestui an, au fost excursiile exotice. Revelion in Grecia

Dupa ce multi romani au fost in Grecia in vacanta de vara , este randul Revelionului sa fie in centrul atentiei, in aceeasi locatie. Sunt propuse oferte la preturi mici, ca de exemplu o vacanta in de Revelion te costa 440 de euro pentru 9 zile. Sunt incluse transportul cu autocarul, cazarea la hotel de 3 stele, micul dejun, cina festiva si 3 excursii la cateva obiective turistice. Pentru aproape 400 de euro poti sta numai cinci zile in , insa intr-un hotel de 5 stele. In prĂȘt intra boletul de avion, cazarea la hotel cu demipensiune. Pentru cina festiva de Revelion va trebui sa mai scoti din buzunar cam 55 de euro.

Revelion in Thailanda

Cei care isi doresc o vacanta exotica pe o perioada mai lunga de timp pot alege o . Preturile variaza cam intre 1200 si 1500 de euro si includ ghidul, cazarea, micul dejun, biletul de avion. Cina festiva de Revelion te costa in plus cam 50 euro. Excursiile optionale din timpul sejurului sunt propuse intre 10 si 30 de euro : Marele Palat, Templele lui Buddha lungit, Piata Plutitoare, cea mai inalta pagoda din lume Phra Pathom Chedi, dansuri populare thailandeze la Nong Nooch Village, etc.

Revelion in Barcelona barcelona111

Cei care isi doresc sa inceapa noul an intr-un oras european , pot alege Barcelona. Vei avea ocazia sa vizitezi o multime de atractii turistice ale orasului, precum La Pedrera, Rambla, Plaza de Colon, Catedrala , etc. Se fac de asemenea excursii in apropierea Barcelonei, unde exista alte locuri frumoase si preferate de straini. Pentru 670 de euro beneficiezi de transport cu avionul , 5 nopti de cazare cu mic dejun intr-un hotel de 4 stele, tur de oras si insotitor de grup. Pe 31 decembrie vei lua parte la cina festiva de Revelion, in incinta hotelului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea