Vacante

#hotel #bucuresti

Preturi majorate la hotelurile din Bucuresti la summit

Cel mai important eveniment politic, economic si turistic al anului, summitul NATO va aduce venituri de aproximativ 206 milioane de euro hotelurilor din Romania. Patronii de hoteluri profita de acest eveniment pentru a mari pretul la cazare .

Cererea de cazare este destul de mare, astfel incat preturile au crescut cu 25%-50%, ajungand chiar si la 500 euro pe noapte. Prin urmare, turistii care se vor afla in Romania in perioada summitului si mai ales cei din Bucuresti vor da cu aproximativ 50 de euro mai mult pe o camera. Aceasta in conditiile in care mai au sanse sa gaseasca locuri libere.

Hotelurile de 4 si 5 stele , capabile sa asigure servicii la nivelul cerut de oficialitatile NATO, sunt destul de putine in capitala si foarte putine in tara. Prin urmare rezervarile se poate sa fie facute in proportie de 100% la majoritatea celor alese. De la 130-135 euro pe noapte, camerele la hotelurile de 4 si 5 stele au ajuns la 150-200 de euro. Un pret mediu s-a calculat la 200 de euro, pentru cel putin 6.500 de invitati straini, veniti la summit.

Alternative de cazare pentru restul turistilor

Cei care nu vor mai gasi locuri la hotelurile care gazduiesc oficialitatile invitate, pot sa se orienteze catre restul ofertei de cazare din Bucuresti. La un hotel de 2 stele o camera este 35 euro pentru o dubla si 55 euro pentru single. Un hotel de 3 stele cere in aprilie 137 euro pentru o dubla si 118 pentru single. Hotelurile ofera servicii si facilitati obisnuite, room- service , internet, sauna , jacuzzi , seif, etc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea